Cambrils restringirà el trànsit a dues zones del municipi per la celebració de dues proves esportives

Se celebraran la marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park i la Mitja Marató de Salou

La Policia Local de Cambrils restringirà el trànsit i tallarà a la circulació algunes vies entre avui a tarda i demà al vespre amb motiu de la celebració de dues proves esportives: la marxa cicloturista Gran Fondo Cambrils Park i la Mitja Marató de Salou. Les restriccions afectaran al tram final del Vial de Cavet (T-325), al límit amb el terme de Salou; l’avinguda Diputació, entre la cruïlla de l’avinguda Vilafortuny i el terme de Salou, i l’avinguda Mas Clariana, entre l’avinguda Diputació i la rotonda amb el Vial de Cavet.

  

 

  

Des del Consistori cambrilenc demanen als conductors dels vehicles que circulin en aquest horari i per les immediacions d’aquestes vies, que tinguin precaució i que col·laborin amb les indicacions que puguin rebre dels agents del trànsit o personal voluntari, alhora que extremim les mesures de seguretat si es troben amb participants de les proves en el transcurs del seu recorregut.


Afectacions al Vial del Cavet (T-325)

Estacionament prohibit

Des de les deu del matí d'avui fins a les deu de la nit de demà dissabte restarà prohibit l’estacionament de vehicles en ambdós costats de la via, en el tram del Vial de Cavet, entre la rotonda de l’avinguda de Mas Clariana i la rotonda amb el carrer Castell d’Almansa —punt on acaba el terme municipal—.


 
Talls de circulació

Des d'avui a les vuit del vespre fins demà a 14 d’abril a les vuit del vespre, el tram del Vial de Cavet entre la rotonda de l’avinguda Mas Clariana i la rotonda del carrer Castell d’Almansa (en sentit Salou) quedarà tancat a la circulació i els vehicles en sentit Salou hauran d’utilitzar vies alternatives, com els carrers interiors de la urbanització Mas d’En Bosch, l’A-7, o l’avinguda Diputació.


Demà dissabte 14 d’abril, de les dos quarts de vuit a dos quarts de nou del matí, el mateix tram (en sentit Cambrils) estarà tancat a la circulació i el vehicles que provenen de Salou s’hauran de desviar pel carrer Castell d’Almansa. De dos quarts de nou del matí fins les vuit del vespre, es reobrirà a la circulació, habilitant mitjançant senyalització un sol carril en sentit Cambrils i un altre en sentit Salou. A partir de les vuit del vespre aproximadament es restablirà la circulació en ambdós sentits.


 
Afectacions a l’avinguda Diputació i l’avinguda Mas Clariana

Talls de circulació

De les sis de la tarda a les vuit del vespre aproximadament de demà dissabte 14 d’abril, l’avinguda Diputació estarà tallada a la circulació de vehicles des de la cruïlla de l’avinguda Vilafortuny fins al terme amb Salou. Per camions, autobusos i autocars, la circulació es tallarà des de la cruïlla amb el carrer Francolí (camí del Corralet). També es tallarà el tram de l’avinguda Mas Clariana comprès entre l’avinguda Diputació i la rotonda Vial de Cavet. A partir de les vuit del vespre aproximadament es restablirà la circulació en ambdós sentits.Comentaris

envia el comentari