Cambrils promociona la seva gastronomia a Roma en la celebració del Dia Mundial de la Tapa

Les elaboracions d'Arnau Bosch i d'Albert Cambron van tenir un gran èxit
Els xefs Arnau Bosch i Albert Cambrón han estat els encarregats de promocionar la gastronomia de Cambrils | Cedida

 

El Patronat de Turisme de Cambrils ha participat en la celebració del Dia Mundial de la Tapa que va tenir lloc a l'ambaixada espanyola a Roma el passat mes de juny, gràcies a la pertinença a l'Associació de Destinacions a favor del Turisme Gastronòmic. L'acte va començar amb una detallada explicació de les destinacions que s'havien desplaçat a Roma com Cambrils, Valladolid, Dènia, València, Corunya, Sevilla, Saragossa, Logronyo i Lanzarote, seguida d'unes paraules de l'Ambaixador, Jesús Manuel Gracia Aldaz, i el director de l'OET (Oficines Espanyoles de Turisme) a Itàlia, Carlos Hernández García.


Cambrils ha estat representat pels xefs Arnau Bosch i Albert Cambrón, del restaurant Can Bosch, i van ser els encarregats d'elaborar més de 900 tapes distribuïdes entre periodistes, professionals del turisme i autoritats institucionals, que han format part dels més de 300 convidats. La presentació gastronòmica de Cambrils es va basar en tres elaboracions. La primera va ser 'Sable de pimentó vermell, polvoró de ceba, albergínia escalivada, anguila fumada del Delta i caviar d'oli d'oliva de Cambrils; la segona, 'Pop a la brasa amb 'parmetier' de patates, amb emulsió d'all negre i tàperes', i per acabar, una elaboració de 'menjar blanc'. 

 

Les elaboracions d'Arnau Bosch i d'Albert Cambron van tenir un enorme èxit i van delectar els convidats, que els van demanar en repetides ocasions les explicacions i receptes dels plats. A més, Cambrils va ser l'única destinació amb una elaboració dolça, fet que va provocar encara més interès entre els presents. L'acció promocional va comptar amb la col·laboració de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, que va aportar porductes per elaborar el sopar i ampolles d'oli Mestral per potenciar la bona imatge i promocionar la gastronomia del municipi del Baix Camp. 


A l'acte hi van assistir, entre d'altres, el Delegat del Govern de la Generalitat a Itàlia, Luca Bellizi, i la Directora del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia, Marta Teixidor, amb qui  Mercè Dalmau, la Regidora de Turisme de Cambrils, va tenir l'oportunitat de reunir-se aquell mateix matí per parlar de noves propostes sobre la promoció de Cambrils a Itàlia. 

 

Roma ha estat la capital del Dia Mundial de la Tapa, i forma part del calendari de promocions nacionals i internacionals en les quals Cambrils participa amb el Club de Producte. Diversos mitjans han fet ressò de l'acte, com el reportatge de Lorenzo Milà per TVE, o el reportatge editat per la revista 'Gambero Rosso', un dels més prestigiosos mitjans italians de gastronomia. Comentaris

envia el comentari