Cambrils acull el primer torneig de pesca Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada

Totes les captures que es realitzin durant la competició es donaran al Banc d’Aliments
Imatge de la presentació del Selective Barracuda Tour al Club Nàutic de Cambrils | CambrilsDiari.cat

 

El primer torneig Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada arribarà a Cambrils gràcies a l'organització de la secció de pesca del Club Nàutic de Cambrils i la col·laboració d'Hermanos Guasch. El torneig de pesca, que se celebrarà el pròxim dissabte 1 d'abril, té com a objectiu tornar a recuperar la promoció dels concursos de pesca i donar així pes i impacte a aquesta activitat. La competició s'ha presentat al Club Nàutic Cambrils de la mà de Fernando Cendra, delegat de la secció de pesca del Club, i de Rodolf Guasch, gerent d'Hermanos Guasch.


En aquesta presentació s'ha donat incís en el caire familiar i de diversió que pretén tenir aquesta jornada de pesca, a més de la possibilitat que tothom hi participi gràcies al fet que sigui modalitat lliure. El primer classificat del Selective Barracuda Tour de Cambrils accedirà a la Gran Final del Barracuda Tour de Beneteau, que tindrà lloc del 18 al 20 de maig a Port du Crouesty, França. Però, també hi haurà trofeus per al segon i tercer lloc, així com diversos premis a sortejar entre tots els participants.

 

La benvinguda als participants del torneig es realitzarà a les 7.30 hores, revisant amb els patrons tota la informació de registre necessària i aportant les indicacions que siguin oportunes durant la reunió de patrons. A continuació, de 8.00 a 13.00 hores, tindrà lloc el concurs. Les embarcacions podran pescar entre el Far de Salou i el Far de Tortosa, amb tècnica lliure, respectant la normativa especificada a les bases. No es pot sobrepassar la quantitat de canyes llicenciades, ni capturar espècies no permeses o bé mides indegudes. En acabar totes les captures que es realitzin es donaran al Banc d'Aliments.

 


El preu és de trenta euros per participant (patrons i tripulació) i inclou un dinar de germanor que tindrà lloc al restaurant del Club el mateix dissabte després de la competició, seguit del lliurament de premis, i l'actuació d'un reconegut monologuista. Els acompanyants que no vagin a bord i desitgin participar hauran d'abonar la mateixa quota. Les inscripcions ja estan obertes i es realitzen al Club Nàutic Cambrils. Aquells que necessitin embarcació en poden llogar una a través de Barcelona Charter, a un preu especial per la competició.Comentaris

envia el comentari