Cambrils convertirà la pista d'atletisme en un estadi de futbol per a 9.800 persones

Gràcies al 'Mundialito' es pretén omplir el buit econòmic que ha deixat la cancel·lació del Saloufest
Imatge del futur espai 'Mundialito Center' a la zona del parc del Pinaret | CambrilsDiari.cat

 

Amb motiu del 'Mundialito' infantil de futbol que Cambrils acollirà del 8 al 12 d'abril, l'Ajuntament ha decidit reformar la pista d'atletisme per donar-li un nou ús, concretament un camp de futbol amb capacitat per a més de 9.800 espectadors. A aquest nou espai on es troben els tres camps de futbol i la pista d'atletisme, situat a la Zona Esportiva Camp de Futbol de Cambrils, s'hi han de sumar grades per a 1.500 persones als camps de futbol 1, 2 i 3.


En total, a Cambrils, es marcaran 10 camps de futbol, tres a la pista d'atletisme, tres al camp 1, dos al camp 2, i dos més al camp 3. A la mateixa zona del Pinaret es crearà l'anomenat 'Mundialito Center', espai on s'agruparan totes les delegacions participants, a més de diversos estants i serveis, així com un museu itinerant sobre el futbol. Per aquest motiu, a l'envelat actual se n'afegirà un altre de 25x25 metres. A més, l'Ajuntament de Cambrils té previst renovar les porteries i les xarxes de les instal·lacions, i tornar a posar gespa natural a la pista d'atletisme.

 

L'esdeveniment portarà 5.000 esportistes, de 300 equips procedents de 50 països. La gran cerimònia d'inauguració iniciarà una setmana en què es disputaran 900 partits amb clubs de tot el món de quatre categories de Futbol 7, una categoria de Futbol 11 i una categoria de Futbol 6. El 'Mundialito', que fins ara se celebrava a Portugal, compta amb Cambrils com a municipi amfitrió, tot i que també hi formen part Vila-seca, Salou, Riudoms, Reus, El Morell, Constantí o la Pobla de Mafumet.


La Costa Daurada, gràcies al 'Mundialito 2017', vol omplir el buit que deixa la cancel·lació del polèmic Saloufest. S'allotjarà als participants en dos hotels i un aparthotel de Salou, un altre de Cambrils, i dos més ubicats a la Pineda i Port Aventura, per tal d'aconseguir un retorn econòmic important. En la seva darrera edició, la ciutat de Portugal va tenir un retorn de 7 milions d'euros.

 Comentaris

envia el comentari