Els Joseps i Josepes entre 0 i 12 anys podran veure de franc l'espectacle de màgia «El geni dels temps»

En motiu de Sant Josep, l'Ajuntament de Cambrils ha decidit regalar una entrada per a la sessió d'aquest diumenge dels «Diumenges al Teatre»
El Teatre del Casal Parroquial de Cambrils serà l'escenari de l'espectacle «El geni dels temps». | LaTeca

  

L’Ajuntament de Cambrils convida els nens i nenes de 0 a 12 anys que es diguin Josep o Josepa a celebrar el seu sant al cicle de teatre familiar «Diumenges al Teatre». Per aquest motiu, se'ls regalarà una entrada de l’espectacle de màgia «El geni dels Temps», programat per aquest diumenge 19 de març a les 18.00 hores al Teatre del Casal Parroquial (situat a la plaça de l’església de Sant Pere) de Cambrils. Els interessats només cal que mostrin un document identificatiu a la taquilla i recullin la seva invitació, mentre que per a la resta del públic el preu és de 4 euros.

 

 


L’espectacle del mag Toni Cors, dirigit a tots els públics, fusiona l'humor, el teatre, els malabars i la màgia per traslladar l'espectador a enginyosos mons de fantasia, alhora que es transmet un missatge de respecte entre les persones i al medi ambient. És un viatge didàctic viatge per la prehistòria, l'edat antiga, mitjana, moderna i contemporània on, a més, el públic descobrirà la importància dels cinc elements, les forces que mantenen en equilibri l’univers i que els genis controlen. El cicle, que compta amb la col·laboració del grup de teatre La Teca, finalitzarà la temporada el proper 30 d’abril amb l’obra «De què fan olor els pets» de la Companyia Sgratta. 

   
Comentaris

envia el comentari