Cambrils inaugura «Un passeig per Cambrils», l'exposició de pintura d'Alberto Insa

L’artista dóna a conèixer els llocs més especials del municipi aquest divendres a la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils
Amb la tècnica d’acrílic sobre tela, Insa mostra els seus llocs més especials de Cambrils. | Alberto Insa

 

Aquest vespre, a les 20.00 hores, la Sala Àmbits del Centre Cultural de Cambrils acollirà la inauguració de l'exposició «Un passeig per Cambrils», amb la qual Alberto Insa vol mostrar l'essència d'un municipi que admira i que ha escollit per establir-hi la seva vida. Amb la tècnica d'acrílic sobre tela, Insa mostra llocs turístics com el port de Cambrils, petits racons del passeig al llarg de les seves platges i detalls més concrets dels reflexos marítims.


Alberto Insa va néixer a Saragossa l'any 1964 i viu a Cambrils. L'interès per la pintura li ve de petit. És un pintor autodidacte que ha dedicat el seu temps lliure a la pintura i a millorar la seva tècnica. Amb els anys ha anat ampliant la seva activitat artística realitzant grans murals, tant en espais públics com privats.

 

L'any 1989 va fer la seva primera exposició a Andorra (Terol), i des d'aleshores ha exposat a poblacions com Alcanyís, Alcorisa, Hijar, Crivillén, Samper de Calanda, Benicarló, Tarragona, Cambrils, Còrdova o Reus. Entre els guardons que ha aconseguit, destaquen un primer premi a Alloza; un segon premi a Ariño i un altre a Vila-seca, on s'ha classificat en nombroses ocasions; el segon premi del Concurs de Setmana Santa 2015 de Tarragona, i altres reconeixements a Sitges, Torredembarra i Pena-roja de Tastavins.
Comentaris

envia el comentari