Gaudeix i sent el mar aquest estiu amb les activitats i el Casal de Mar del Club Nàutic Cambrils

Desenes d'activitats per a petits i adults per descobrir d'una forma diferent el mar aquest estiu a Cambrils
Descobrireu noves formes de gaudir del mar. | Cedida

 

L'estiu és un període per gaudir del bon temps i sobretot del mar, una de les insígnies del nostre territori i que massa sovint no aprofitem ni coneixem. El Club Nàutic de Cambrils ha programat per aquesta temporada una extensa llista d'activitats, tant per a adults com per a nens. D'aquesta forma de ben segur que traureu el màxim profit del mar i de les vacances amb cursos de vela lleugera, windsurf, el casal de mar o l'escola de navegació, i tot a preus molt competitius, i és que les activitats nàutiques són aptes per a tothom qui vulgui fer-ne! Tot seguit us expliquem alguns dels cursos que podreu fer aquest estiu, però podeu consultar tota l'oferta clicant en aquest enllaç.

 

Pel que fa a les activitats, si us agrada el mar i voleu aprendre a navegar descobrint les sensacions que això transmet, el Curs de Vela Lleugera és ideal per a vosaltres. N'hi ha d'iniciació i també de perfeccionament, i els podeu fer en cap de setmana o durant una setmana de dilluns a divendres, i a més podreu escollir horari de matí o tarda, segons us vagi més bé. Aquest curs està adreçat a nens i nenes a partir dels 7 anys i també a adults, i el preu per a un curs és de 136 euros els menors de 18 anys i 152 euros els adults. Un altre dels cursos que ofereix el Club Nàutic de Cambrils és el Curs de Creuer, apte per a adults i a partir dels 16 anys. En aquest curs gaudireu d'una embarcació J80 mentre apreneu a dominar les onades. Aquest curs també es pot fer en setmanes o en dos caps de setmana, i podeu escollir horari de matí o tarda. El preu d'una setmana és de 175 euros, dues setmanes 332 euros i 3 setmanes 480 euros.

 

Al Casal de Mar els més petits s'endinsaran en les activitats nàutiques passant-s'ho molt bé. | Cedida

 

Un altre dels cursos disponibles aquest estiu, a partir dels 8 anys, és el de Windsurf, per viure en primera persona tota l'emoció que ens ofereix el mar. Aquest curs, impartit per grans professionals, es pot fer des del juny fins al setembre durant la setmana o durant els caps de setmana. El preu per a una setmana és de 117 euros i l'horari està dividit en quatre torns: de 10.00 a 11.30 hores, de 15.30 a 17.00 hores, de 12.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 18.30 hores. També per als més aventurers hi ha disponible fer Wake, Esquí Nàutic i Banana, a partir dels 10 anys, també de juny a setembre, tots els dies de la setmana des de la base nàutica de la platja del Regueral.

 

El Club Nàutic de Cambrils també ofereix l'opció als nens i nenes dels 8 als 16 anys de fer una Estada Nàutica, en la qual gaudiran durant tot el dia de diferents activitats com vela, kayak, windsurf, banana i SUP, per descobrir la faceta més divertida del mar. Aquesta estada es pot fer de juny a setembre, i podeu escollir el nombre de setmanes a les quals inscriure els vostres fills, en horari de migdia o tot el dia. També inclou l'opció de menjador per a les estades de dia sencer. El preu d'una setmana durant mig dia és de 156 euros mentre que tot el dia és de 290 euros. 

 

Els cursos són tant per a adults com per a petits. | Cedida

 

Si voleu que els més petits de la casa descobreixin les activitats nàutiques ben aviat, no us podeu perdre el Casal de Mar del Club Nàutic Cambrils, on es divertiran mentre aprenen mitjançant tallers, excursions, temps de platja, sortides en vaixell de vela, jocs en equip, manualitats... El casal es pot fer de juny a setembre, de dilluns a divendres, i podeu escollir entre l'horari de matí o matí més menjador, que s'allarga fins a les tres del migdia. El preu per a una setmana és de 115 euros, per a dues setmanes 209 euros, tres setmanes 305 euros i quatre setmanes 396 euros. 

 

Finalment els adults també poden aprofitar aquest estiu per aprendre amb l'Escola de Navegació, que també està disponible durant tot l'any. Començareu a sumar milles amb recorreguts que van des d'una tarda fins a dos, tres, cinc o set dies de navegació, experimentant amb els tècnics del club l'emoció de la navegació. Els preus varien des dels 52 euros per a una tarda, 142 euros per a tres tardes o 500 euros per a cinc dies de navegació amb l'objectiu d'arribar a les Balears, entre d'altres.

 

Al Club Nàutic de Cambrils viureu un estiu inoblidable. | Cedida

 

Per apuntar-vos a qualsevol de les activitats que organitza el Club Nàutic de Cambrils podeu entrar a la seva pàgina web on hi trobareu un full d'inscripció que us podeu descarregar, i un cop omplert el podeu enviar per correu electrònic a [email protected]. També podeu anar directament a les oficines del club, ubicades al passeig Miramar 44 de Cambrils, i omplir directament allí el fulletó. Cal inscriure's amb temps, sobretot si es vol assistir a les últimes setmanes de juliol o a principis d'agost, ja que són les més demanades, i com més setmanes us apunteu a una activitat, rebreu un descompte. 
Comentaris

envia el comentari