L'acusada pel crim del guàrdia urbà del Penedès podria sortir de presó

Les possibles coartades de la presumpta assassina la poden involucrar encara més en el crim, per un jutge la vol absoldre
 
 

 

Dies després de la mort de Pedro, l’agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que presumptament va ser assassinat per la seva xicota i l’amant d’aquesta, la parella de l'agent va intentar muntar una coartada involucrant al seu exmarit, pare de les seves filles, i fins i tot al seu pare, per intentar no ser la principal sospitosa del crim. A més, per tal de culpar al seu exmarit, Rosa va explicar als Mossos que havia amenaçat vàries vegades amb matar a Pedro.

 


Si més no, aquesta estratègia no va donar els fruits que Rosa n’esperava, ja que ha aconseguit involucrar-se encara més en el crim. Segons lqa policia, tenia tots els moviments i reaccions pensats, i tenia un comportament molt estrany amb les persones més properes, a les quals volia involucrar, el seu exmarit, Rubén, i el seu pare. Rosa va declarar que Rubén era l’enemic acèrrim de l’agent assassinat, però l’exparella afirma que tant ell com les dues filles que tenia amb Rosa hi tenien una bona relació; a més, Rubén es mostra proper i solidari amb Rosa, oferint-li allotjament a casa seva els dies després que es coneixes l’assassinat.

 

Pel que fa al seu pare, inicialment va mentir per tal d’ajudar a la seva filla, afirmant que va veure per últim com a Pedro en un dinar en família; però més tard, se’n va penedir i va desmentir la informació. L’estratègia no li ha servit a la investigada, que en lloc d’allunyar-se dels focus, ha aixecat encara més sospiten dels Mossos, uns Mossos que han pogut descobrir que Rosa va passejar-se pels voltants de la casa del seu exmarit amb el mòbil de Pedro per d’aquesta manera apropar a Rubén a la investigació. Si més no, Telecinco explica que ara un jutge defensa la sortida de presó de Rosa per no tenir proves suficients que la incriminin. Encara s'ha de veure el final d'aquesta investigació, que evoluciona col·locant a Rosa com a màxima implicada, però que pot donar un gir si el jutge que la defensa aconsegueix la seva absolució.
Comentaris

envia el comentari