Un dels principals venedors de cocaïna del Vendrell, a presó

L’home, de 57 anys i de nacionalitat marroquina, tenia molts antecedentes per venda de droga

Els Mossos d’Esquadra han detingut un dels principals traficants d’heroïna del Vendrell, segons han explicat en una nota de premsa aquest divendres, 6 d’octubre. Van detenir un home de 57 anys, de nacionalitat marroquina i veí del Vendrell, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues després d’enxampar-lo amb cocaïna en un cotxe amb una nena de molt poca edat. Al tenir molts antecedents, el jutge de guàrdia n’ha decretat l’ingrés a presó.

 

Segons explica la policia catalana, al voltant de les set de la tarda del dia 3 d’octubre, agents de paisà es trobaven realitzant tasques vigilància i prevenció de delictes per la zona de la carretera de Valls, al municipi del Vendrell i van localitzar al camí del Tomoví un home conegut per traficar amb drogues, en esperar, va aparèixer un vehicle i van veure com aquest home pujava al seient del copilot juntament amb un nena de curta edat.

 

En observar un intercanvi entre el que podia ser droga i diners, els agents es van personar al vehicle i van confirmar els fets. El venedor duia amagats a sobre més de 2,5g d’heroïna preparada per a la venda i repartida en diferents embolcalls, tot plegat, amb un preu mercat aproximat de 155€. També, se li va localitzar a sobre 230€ en metàl·lic. Un veí de la zona va avisar als agents dient-los que de vegades el venedor amagava la droga, ja preparada per a la venda, als bolquers de la seva neboda de curta edat. Es va comprovar aquesta informació amb resultat negatiu i la menor va ser lliurada a un familiar.

 

Els agents van procedir a la detenció del venedor, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per venda d’heroïna. El detingut, amb vuit antecedents per delictes contra la seguretat pública, va passar el dia 5 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.
Comentaris

envia el comentari