Voluntaris de la Creu Roja de Calafell prenen part a la trobada de Tortosa

S'hi han reunit 150 voluntaris d'un total de deu assemblees locals
El dinar de germanor de la trobada de voluntaris de la Creu Roja.
El dinar de germanor de la trobada de voluntaris de la Creu Roja. | Cedida

 

Prop de 150 voluntaris i voluntàries de deu assemblees locals de la Creu Roja han participat aquest passat dissabte a Tortosa en la X Trobada Provincial de Voluntariat de la Creu Roja a les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Es tracta d’una reunió anual que busca fomentar la vida associativa entre els voluntaris de la Creu Roja i, sobretot, agrair la tasca que realitzen durant tot l’any. La trobada, organitzada enguany per l’Oficina Local de Creu Roja de Tortosa, ha comptat amb voluntaris de les assemblees locals d’Amposta, Alt Camp, Reus, Tarragona, Vila-seca, Calafell, Cambrils, Gandesa—Móra d’Ebre—Ascó, Mont-roig del Camp i Tortosa. Els participants han gaudit d’una jornada de germanor en la qual han realitzat una ruta cultural per la capital del Baix Ebre a càrrec de l’empresa Conficon i d’una visita guiada a l’Arquitectura Efímera 'A cel Obert', de la mà de l’Ajuntament de Tortosa.


Posteriorment han realitzat un dinar al Pavelló Firal de Tortosa i han pogut escoltar la música en directe de La Tuna Folk, Grup d’Abanderats de la Festa del Renaixement i Art-tic Show. Al conjunt de la demarcació de Tarragona, Creu Roja compta actualment amb més de 2.300 voluntaris i voluntàries, que desenvolupen una intensa activitat en la majoria dels projectes que l’entitat desenvolupa en àmbits molt diversos, com la lluita contra la pobresa, atenció a refugiats, suport a la infància, atenció a la gent gran, serveis preventius, programes d'intervenció social o actuacions de Creu Roja Joventut.

 

De fet, la tasca dels voluntaris esdevé indispensable per al correcte funcionament de totes les accions socials que impulsa Creu Roja i que van permetre que l’any 2016 a la província s’atenguessin fins a 70.226 persones. El voluntariat rep una formació específica per dur a terme la seva activitat, que pot desenvolupar en un horari i amb una freqüència convinguts. Les persones interessades a formar part del voluntariat de Creu Roja es poden posar en contacte amb la seva assemblea local més propera, on rebran informació dels projectes que es realitzen al territori i en els quals podran col·laborar.
Comentaris

envia el comentari