El subdelegat del govern espanyol visita les obres del nou tram del passeig de Cunit

Les obres costen 1,1 milions d'euros i haurien d'estar enllestides el mes d'abril
Montserrat Carreras i Jordi Sierra, visitant les obres del passeig marítim.
Montserrat Carreras i Jordi Sierra, visitant les obres del passeig marítim. | Ajuntament de Cunit

 

El subdelegat del govern espanyol, Jordi Sierra, acompanyat del Cap del Servei Provincial de Costes, Alfons Fors, ha visitat Cunit aquest matí, amb l'objectiu de conèixer l'estat de les obres de construcció del nou tram de Passeig Marítim. L'alcaldessa, Montserrat Carreras, amb altres membres de l'equip de govern, com el regidor d'Obres i Urbanisme, Julio Ramon, i el regidor de Relacions Institucionals, Pedro Ruiz, ha rebut al subdelegat a l'Ajuntament.

 

En una primera reunió, el subdelegat ha explicat els detalls del projecte d'execució del tram de passeig. El Ministeri de Medi Ambient està construint el tram comprès entre els carrers de Francesc Macià i la carrerada de Santa Coloma. L'actuació preveu l'adequació del front marítim en diferents àmbits i l'ha adjudicat per 1,1 milions d'euros a l'empresa EIFFAGE-BOSIR-GICSA. Amb l'obra es crearan espais destinats al passeig, al descans, a jocs infantils, zones verdes així com també un carril bici que enllaçarà amb la resta de Passeig Marítim. 


Actuació de cinc mesos de durada

S'instal·laran lluminàries, mobiliari urbà, vegetació i també es durà a terme una regeneració dunar. En total, la connexió del passeig suposarà una intervenció de més de 300 metres de línia marítima amb l'arranjament d'1,1 hectàrees de superfície, la qual està emmarcada dins de la zona de protecció i dins dels límits establerts en la normativa de Costes. Les obres culminaran amb la ordenació de la servitud de protecció de Costes contemplat en el planejament urbanístic del municipi donant continuïtat al passeig existent.

 

L'Ajuntament de Cunit ja va destacar la importància d'aquestes obres per Cunit, en el moment del seu inici, en veu del regidor d'Urbanisme Julio Ramon, qui va posar l'accés al canvi d'imatge i a l'alt valor que tindrà per Cunit aquest canvi del front marítim. Les obres van començar al mes de novembre i tenen prevista una durada de cinc mesos. En el projecte es contempla un espai reservat per a la futura construcció d'una recreació d'un dels búnquers que existia a Cunit. Aquesta actuació concreta anirà a càrrec de l'Ajuntament de Cunit.
Comentaris

envia el comentari