Socorristes de Calafell fan un pilar per retirar una estelada

L'havien posat a un dels pals que indica l'estat de la mar
Els socorristes de Calafell, mirant d'arribar a la bandera estelada. | Facebook

 

Tres socorristes de la platja de Calafell van haver de fer un pilar aquest dijous a la tarda per treure una bandera estelada que havien posat a un dels pals que indica l'estat de la mar. La imatge ha causat sensació a través de les xarxes socials. No és el primer cop que això passa aquest estiu. Però en aquesta ocasió, la corda que serveix per hissar o baixar les banderes es va trencar, amb el qual els socorristes van haver d'improvisar un pilar per agafar el tros de corda que quedava penjant. Així van poder treure la bandera estelada i posar la bandera de l'estat de la mar que tocava. Els últims mesos hi ha hagut diferents penjades d'estelades a Calafell, que han estat respostes per la regidoria de Via Pública, en mans del PP, que les ha tret ràpidament. 
Comentaris
Emanuel
Me parece muy bien echo, no se a quien se le ocurre colgar semejantes cosas.. Aqui estamos en españa y como maximo que se cuelgue la bandera catalana aun se podria entender, como una comunidad autonoma mas del pais.
Josep
Emanuel,,, hecho va con h y España con mayúscula, a parte de unas cuantas faltas ortográficas més. Los catalanes escribímos mejor el español que los propios españoles, deberías sentir vergüenza al degenerar tu propio idioma.
Ramon
Hay ,fanáticos de España, y fanáticos de Catalunya cada uno es libre de expresar sus sentimientos,¿hay algún problema?
Vendrellenc
Al Josep - gràcies per fer-me riure amb les teves paraules al Sr. Emanuel en que está degenerant el seu propi idioma, etc, etc. Potser són els catalans que degeneren el seu. L'altra dia, en l'article sobre un solar mig abandonat al Vendrell, es van referir a una " poma de cases ". Saps Josep, abans de criticar als altres, mira´t una mica més.
osonec
Podría ser una nueva película de la saga, después de la negra y la de los caníbales llega a sus pantallas: "Caña, caña, Emanuel está en españa"
Juanan
Bravo pels socorristes. Visca Espanya.

envia el comentari