Rectifiquen el canvi a la parada de bus de l'Hospital del Vendrell

La Generalitat afirma que no s'havia autoritzat el canvi i que s'ha tractat d'un «malentès» amb l'empresa concessionària
Un cartell informa del trasllat de la parada a la marquesina on s'aturen la resta de busos.
Un cartell informa del trasllat de la parada a la marquesina on s'aturen la resta de busos. | BP Diari

 

L'empresa Monbús que fa el servei d'autocars entre Vilanova i el Vendrell ha hagut de rectificar la seva decisió de canviar el lloc de la parada de bus a l'Hospital del Vendrell. Així ho han certificat des de la Direcció General de Transports de la Generalitat, que apunten que hi ha hagut un «malentès» entre la Generalitat i l'empresa concessionària, ja que no s'havia donat l'autorització per fer aquest canvi.

 

La Generalitat havia rebut el requeriment de l'empresa per canviar el lloc de la parada, al·legant els problemes de mobilitat que hi ha a la zona de l'hospital per l'incivisme d'alguns conductors de cotxe. Des de Transports apunten que estaven demanant informes a l'Ajuntament del Vendrell per veure on es podia posar la parada, però que encara no s'havia pres cap decisió al respecte. Aquest divendres ja han dit a Monbús que tornin a deixar els seus usuaris a la parada de davant del centre hospitalari. 


Queixes dels usuaris

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, és qui ha avançat aquest extrem a través de les xarxes socials. Ferré també havia enviat a la Generalitat una carta on es recollien les queixes dels usuaris de la línia, molts dels quals són calafellencs que van a l'hospital. Des de Transports admeten que la nova parada creava certes disfuncions i un demora en el temps que tenien els usuaris per arribar a l'Hospital, per això afegeixen que s'ha d'estudiar on es pot posar, en cas de canviar-la.

 

La nova parada estava situada a la rotonda d'accés a la zona de l'hospital, sense seients ni marquesines per protegir-se de les inclemències, a més de la dificultat que podia comportar per les persones amb mobilitat reduïda. Això va provocar moltes queixes de ciutadans del Vendrell o Calafell. Des de la Generalitat apunten que ha estat «una errada» en la comunicació.
Comentaris
ppet
Errades, malentesos,..... no se perqué paguem impostos als ajuntaments si son tan ineficients.
Ana
No es mentida que el camvi fos evident jo estat cuidant una persona i el autobus tenia la seva parada com indicava el seu cartell a ,250 metres del hospital . Y jo a les 7h del mati no els he comptat . Gracias

envia el comentari