Polèmica per un vídeo que critica les instal·lacions de la Policia Local del Vendrell

Des de l'Ajuntament s'afirma que les condicions de treball del cos «estan bé» tot i que sempre «són millorables»

 

L'aparició d'un vídeo a Youtube amb imatges de deficiències a la comissaria de la Policia Municipal del Vendrell ha creat certa polèmica. El vídeo mostra, des de l'anonimat, imatges d'algunes instal·lacions en un estat precari, així com el mal estat de l'interior d'algun dels vehicles. També s'hi barregen, amb un marcat to demagògic, imatges del top manta de l'any 2010 —quan hi va haver el pacte amb els manters— i es compara a Martí Carnicer amb Donald Trump, apareixent en diverses ocasions la frase «paga el que deus». Des de l'Ajuntament i des dels comandaments de la policia local s'ha confirmat que algunes de les imatges només es poden haver pres des de dins del cos policial. 


El regidor de Policia, Rafel Gosálvez, ha lamentat la publicació d'un vídeo que creu que «no s'ajusta a la realitat» i només té la intenció de «fer mal al Vendrell». Gosálvez assegura que les condicions amb què treballa el cos «estan bé», tot i que «sempre es podrien millorar tenint en compte que la comissaria és una antiga estació d'autobusos i l'anem condicionant amb el temps». En aquest sentit, el regidor ha recordat que, precisament, durant els últims mesos s'han fet tasques de pintar les parets de la comissaria, i s'han renovat tres vehicles, dues furgonetes i un 4x4. «A més ja estem en procés de canviar els tres cotxes de patrulla que tenim, un aspecte que s'ha vist retardat per la burocràcia», assegura.

 

El cap de la policia, Jordi Altarriba, ha afirmat que no han rebut queixes d'agents del cos respecte als mitjans que disposen o a la situació de les instal·lacions. «No n'hem rebut cap pels canals formals, que són els sindicats i la comissió de prevenció de riscos laborals», assevera Altarriba, qui afegeix que no sap «per què ha sortit aquest vídeo» ni si pot crear malestar dins el cos. «Aquí hi ha gent que treballa molt i molt bé, i amb això només es fa mal», ha destacat el cap de policia. La intenció que tenen és resoldre el tema i miraran de saber d'on han sortit les imatges. La Policia Municipal del Vendrell fa 20 anys que es va traslladar a les dependències de l'antiga estació d'autobusos, a prop de la carretera de Calafell.

 

Vehicles aparcats a l'interior de la comissaria del Vendrell. | BP Diari

 
Comentaris
Pep
El vídeo és prou clar. Que l'Ajuntament arregli la situació perquè aquestes persones són les que estàn al carrer, vigilant l'ordre dins d'aquest poble - que si està en l'estat que es troba,és degut als polítics.
Antonio .
No deixa de ser curiós que els partits que presenten una moció al ple per demanar previlegis per alguns, que no drets sigin SÓN POBLE I PODEM. i després la retiren i ara surta aquet video ,,,,,,curiós mol curiós.

envia el comentari