Un pavelló modern pel Vendrell

L'equipament reformat s'estrenarà el 23 de juny amb el primer partit de la competició
Aspecte del pavelló del Vendrell a un mes per finalitzar les obres.
Aspecte del pavelló del Vendrell a un mes per finalitzar les obres. | M.G.

 

El nou pavelló del Club d'Esports Vendrell ja comença a agafar forma, a falta de poc més d'un mes perquè comencin els Jocs Mediterranis de Tarragona. 'BaixPenedesDiari.cat' ha pogut visitar les noves instal·lacions, encara a mig fer, però que ja presenten un aspecte ben diferent del que hi havia fins fa uns mesos. Tal com apunta el regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, aquest serà «un pavelló modern», perfectament equipat i preparat pels temps actuals.

 

El pavelló ja mostra la nova coberta, totalment renovada, tot i que s'aguanta sobre els encavallaments antics, ja que es consideren un símbol del pavelló. També s'han canviat les parets laterals, que ara ja no tindran finestres. «Els nous pavellons no tenen aquestes obertures laterals perquè el sol pot molestar en alguns moments», ha apuntat Trillas. En el seu lloc, s'han fet unes finestres al sostre que deixen passar la llum exterior.


Nous accessos, més graderies i nous vestidors

Un altre aspecte destacat són els accessos, també renovats completament. El públic entrarà ara per unes escales laterals, mentre que l'entrada dels esportistes serà per una altra porta. Els sis nous vestidors es troben a sota d'una de les graderies laterals, la que dona al pàrquing. Aquesta és la graderia que ha augmentat en fileres, aprofitant que s'ha ampliat el pavelló amb una nova nau en aquesta zona. Aquí també hi haurà el túnel per anar als vestidors, de manera que els jugadors ja no aniran cap a un dels fons de la pista per accedir-hi.

 

El pavelló ha creat noves sortides d'emergència i s'ha adaptat per als discapacitats, ja que té un ascensor per accedir a les grades. També es posarà un nou videomarcador i una nova zona de premsa. Les obres es troben a la recta final, amb l'objectiu que estiguin llestes a mitjans de juny. El 19 de juny començaran a instal·lar tots els elements necessaris per als Jocs Mediterranis, i la competició al Vendrell s'iniciarà el dia 23 de juny.

 

Vista frontal del pavelló del Club d'Esports.
Vista frontal del pavelló del Club d'Esports. | M.G.

 


Esport d'alt nivell

Ferran Trillas ha destacat que pels Jocs Mediterranis es podrà veure competició d'alt nivell al pavelló vendrellenc, ja que vindran seleccions importants de l'handbol femení «que estaran preparant l'europeu que es juga al mes d'agost». És important, en aquest sentit, la presència de la selecció espanyola —conegudes com 'las guerreras'— que tenen opció d'aconseguir medalla. El Vendrell acollirà en total 22 partits de la fase de grups i la lluita pel cinquè i pel setè lloc. Les entrades es posen a la venda aquesta mateixa setmana. 

 

L'accés a la graderia es farà per unes escales laterals.
L'accés a la graderia es farà per unes escales laterals. | M.G.

 

El nou túnel per on els jugadors accediran als vestidors.
El nou túnel per on els jugadors accediran als vestidors. | M.G.

 

Aspecte general del pavelló, encara en obres.
Aspecte general del pavelló, encara en obres. | M.G.

 Comentaris
Pau
Posats a fer un pavelló nou, entenc que el terra serà de parquet, no?

envia el comentari