La fibra òptica arriba a Banyeres del Penedès

El desplegament el faran les empreses Fibra Penedès i Adamo

Banyeres del Penedès ja està posant en marxa la fibra òptica per tal que arribi a tots els ciutadans de qualsevol dels seus nuclis. Ben aviat es preveu que comenci el desplegament. L'Ajuntament ha fet un conveni amb dues empreses, Fibra Penedès (xta.cat) i Adamo, per tal d'assegurar-se que la fibra òptica arribi a tots els nuclis del municipi, sempre que hi hagi un mínim de deu usuaris.

 

A més, també hi ha la possibilitat que les masies (cases aïllades) també tinguin fibra òptica, tot i que el cost serà més elevat. S'estima que a principis d'estiu el desplegament estigui totalment acabat. Per explicar el desplegament de la fibra òptica, es faran aquest mes dues xerrades amb les dues empreses per tal que els veïns del municipi sàpiguen les condicions i les diferents opcions que hi haurà.


Dues xerrades explicatives

La primera xerrada es farà aquest divendres dia 16 de febrer, a les 19.30 hores, al gimnàs de l'escola Mare de Déu del Priorat, a càrrec de l'empresa Fibra Penedès, i la segona xerrada es farà el dimarts dia 20 de febrer, a les 19.00 hores, al mateix lloc, a càrrec de l'empresa Adamo. Des de l'Ajuntament de Banyeres del Penedès es mostren molt satisfets per haver aconseguit aquest projecte en el qual es portava treballant des de fa més d'un any.
Comentaris

envia el comentari