El Vendrell clama contra el racisme i demana que la UE obri fronteres als refugiats

Hi han pres part prop de 150 persones, vingudes de diferents punts de la comarca
La capçalera de la manifestació. | ACN

 

Prop de 150 persones han recorregut aquest dissabte a la tarda els carrers del Vendrell per demanar «prou racisme» i reclamar que s'obrin fronteres per acollir els refugiats. La protesta està emmarcada en la jornada internacional de lluita contra el racisme i l'ha convocat Unitat contra el Feixisme i el Racisme. També s'han fet concentracions a Lleida, Olot, Manresa, Molins de Rei i Pineda de Mar. Els organitzadors han escollit el Vendrell per fer la marxa perquè consideren que la ciutat «és el feu de Plataforma per Catalunya», segons Iolanda Maurici, d'Unitat contra el Feixisme.


La marxa ha sortit de la Rambla a les sis de la tarda i ha acabat a la plaça Vella, on s'han llegit diversos manifestos a favor de l'arribada dels refugiats i en contra del racisme. També ha actuat el Ball de Gitanes de l'Embarcada i els Nens del Vendrell. Abans de les vuit la manifestació ha acabat sense incidents. 

 

Assistents a la manifestació del Vendrell, amb una pancarta. | BP Diari

 


Un manifestant amb una pancarta al Vendrell. | BP Diari

 Comentaris
Pep
Aquestes 150 persones - quants refugiats tindran a casa seva? I estan d'acord que es pujin els impostos per pagar l'estada dels refugiats que volen que vinguin?
Davito
No llegaron ni ah 60 personas una manifestación ridicula.
a veure que passa
Davant de la pancarta ni tant sols cap edil del ajuntament , quina colla de brexits,
Matias
Quina vergonya de poble i quina colla de dropus
aquests ells no paguen sino que reben
les fotos ja demostren prou be qui va anar a la manifestacio, pero el que mai diuen es com pensen pagar la festa amb la taxa d'atur record que te aquest poble ni que pensen fer despres d'acollir a tot el mon, quina grup de populistes demagogs
Anónimo
Sinceramente, estoy seguro que ninguno de estos niños de papá va aportar ni un euro. Con todo el dinero que tienen podrían mantener cada uno a cinco o seis familias. Pero seguramente eso no les interesa prque se trata de sus bienes y eso es intocable. Es mejor pedir al resto de los vecinos que por otra parte estan hasta las narices de vuestras magnificencias a costa de los demas. Pero vosotros a chupar del bote

envia el comentari