El PP no serà als actes protocol·laris de la Fira en protesta per les estelades

Tampoc vol que es mantingui la propaganda del referèndum
Jero Merino i Miguel Àngel Cilleruelo.
Jero Merino i Miguel Àngel Cilleruelo. | BP Diari

 

El grup municipal del PP del Vendrell ha anunciat que no participarà «als actes protocol·laris organitzats al carrer amb motiu de la Fira de Santa Teresa mentre no es compleixi amb les ordenances municipals», en referència a la presència d'estelades al carrer. Per Jero Merino, portaveu de la formació, «la tolerància zero contra l'incivisme també s'ha d'aplicar a les banderes estelades així com a la publicitat i propaganda del referèndum», per la qual cosa vol «un gest per part de l'alcalde en el manteniment de l’espai públic i fent que tots compleixin les lleis». El PP del Vendrell ja va avançar fa unes setmanes que tenia un pla de xoc contra l'incivisme però que aquest passava perquè es retiressin les estelades de l'espai públic.
Comentaris
Cristobalito
Millor sense ells, No hi fan cap falta. La festa es celebrarà i es gaudirà perfectament com sempre.
José
La millor manera de respectar l'espai públic es que el PP desaparegui del planeta.
Marc
Trobo molt bé. Estem farts de veure la cubana a tot al poble, al mig d'arbres, i tota la propaganda de la consulta ilegal que encara continua al mateix lloc. I la gent cega, que no pot veure ón tot això ens ha portat, amb un resultat nefast. Però que passi el temps, perquè quan toqui la butxaca, llavors tot seran plors i tornarem al plan victima un altra cop.
ppet
Un partit tan corrupte com el PP hauria d'estar a la presó.
Marc
El PP es corrupte, dius? Doncs qué hi ha del 3%; Palau de la Música; CARIC; INNOVA; Adigsa; ACM; Agència Catalana d'AIgua; els Pujols, et sonen? I ja que estem al tema, d' ón treuen els diners l' ANC i Omnium? Poden tenir més de 20 k només amb donacions? I perquè no sabem els comptes bancàris que hi ha a Andorra i altres " paraísos fiscales ".
Marc
Podeu explicar lo que feu amb els " positius " i " negatius "de la notícia que varien de moment a moment i sempre afavoreixen els comentàris que semblem interessar a l'opinió del diari? Per què el diari no respecta això, no voleu tanta democràcia? Doncs comencem per a aqui. No es la primera vegada que ho feu. Molt imparcial tot plegat.
charnego
Xoc de trens, el PP es igual a corrupció a on vagin i la antiga CIU igual a corrupció tal i com ho descriu el MARC; I al mig està la gent d'altres ideologies que no volen aquest problema però arrossegats per la mentira de la independència. És una batalla de trilers que el què volen és fer de la seva merda en una gran mentira vers a la ciutadania. Prou i que torni la cordura. Cap bandera ni els un ni els altres.
Monica
També volem que els semyors del pp es rentin la boca amb les seves mentides sobre si allisonem als nens amb odi a Espanya quan ells van anar per tot el país recollin firmes en contra los catalanes i diuen q aquí no s’ensenya castellà a les escoles. S’inventen un mon per crear odi i incendiarho tot
Antonio Garcia Leal
Senyor Marc Per que el senyor Pujol s'omplis les butxaques sense que ningú fes res, o be va fallar el sistema, o be el van deixar que fes el que volgués per que els altres ja s'omplien les butxaques, el que cal saber que es el que va passar. Però que quedi molt clar que un lladre es un lladre sigui del partit que sigui.

envia el comentari