Martí Carnicer dona a entendre que no cedirà els locals per votar l'1-O al Vendrell

L'alcalde ha informat que la disponibilitat dels locals s'atén «al compliment de la legalitat vigent»
Martí Carnicer dona a entendre que no cedirà els locals per votar l'1-O al Vendrell | Ajuntament del Vendrell

 

El govern de l'Ajuntament del Vendrell ha donat finalment una resposta negativa a la cessió de locals municipals pel referèndum del dia 1 d'octubre. L'alcalde, Martí Carnicer, ha enviat una carta al president del Govern, Carles Puigdemont, i al vicepresident, Oriol Junqueras, on els fa constar «que pel que fa a la disponibilitat dels locals de titularitat municipal caldrà atendre's, com no pot ser d'altra forma, al compliment de la legalitat vigent». El fet que el govern local estigui conformat per PSC i CDC havia generat molts dubtes sobre quina seria la decisió del consistori. El govern, a més, té un pacte puntual amb el PP i C's per aquest any 2017, fruit de l'acord pel pressupost, el que pot haver influït en la pressa de la decisió per no perjudicar l'estabilitat del consistori.
Comentaris
Cesar
Respecto la decisio presa per l'alcalde. Encara que la justificació donada la trobo d' escapolir-se amb una escusa espontanea. Jo tambè tinc pactes puntuals amb el PP (meva familia) i soc Català i Independentista.
ppet
Era de preveure que un "escalfacadires de la politica" de tota la vida no es mullarà pel seu poble. Moció de censura i al carrer, no volem botiflers.
Amadeo
Era de preveure del cagacalces
Eva
Un govern de vuit cuatre son funcionaris a més de polítics, primer és la potrona les idees passen a un segon pla.
Xavier
Noe es un Alcalde es un Taliban! Aixi te el poble que fa vergonya
Cesar
Mariao Rajoi felicita a l'Alcalde del PSC de El Vendrell, dèu n'hi do!!!. Si que son anticatalanistes aquestos senyors des PSC. Era d'esperar ja ho sabem. Ara bé, la última sigla C no crec que sigui la C de Catalunya si no la C de centralista. Penso que molts politics del PSC (no tots, alguns els més catalans) estan destruint la seva propia carrera política.
Xxxxx
Es d'espera que els regidors de PdCAT i el regidor independent sortim del govern municipal.
garçu
No entenc la postura del Pdcat, si la del PSC. Però ells no acabo d'entendre. Ja no hi ha ideals sino com diu el ppet escalfacadires
Anna
Persona sensata, no cal pagar denuncies d'un fet que no portarà en lloc.
la vieja del visillo
Dons vigila el cul.. En Rakoy ha dit que ..."lo teneis detras"
AixiNo
Totalment d'acord amb l'alcalde. El que va passar al Parlament l'altra dia és una de les coses més anti-democràtiques que he vist en ma vida. Aquest Govern és una vergonya, s'omplen la boca tot el dia dient que treballen pel poble de Catalunya, és a dir, pels independentistes. La resta no som ni poble ni Catalunya.
XAVIER
Qué prengui exemple del alcalde de la Bisbal del Penedes.......carçasas!!!!
Maria
La mejor decisión de un alcalde que cumple con las leyes.
Pep
Curiós, de vegades hi ha notícies molt més importants per el Vendrell i ningú, ningú obra la boca en aquest bloc.
Nostàlgic
Pensar en el PSC del Vendrell de l'any 82 i veure el que queda. TRISTESA
trispol
Si Pau Casals aixequés el cap s'en avergonyiria d'aquest alcalde botifler.
la vieja del visillo
Donat que tots aquest alcaldes que no volen posar les urnes podrian anar 2 dias de vacances, i deixar un alcalde en funcions. Queda clar que no ho fan per cap mena de por, sino que ho fan expresament .
Elcharnego
Si esta de Alcalde es pq es el más votado así que cumple con la opinión de la mayoría ,desde cuando menos de un 50 por ciento manda sobre el resto que no piensan como ellos venga ya hombre¡¡¡¡...

envia el comentari