ERC confirma a Eva Mata com a candidata a l'alcaldia del Vendrell pel 2019

L'Assemblea General de la formació ha celebrat les primàries aquest dimarts
L'Assemblea General d'ERC ha escollit Eva Mata com a alcaldable.
L'Assemblea General d'ERC ha escollit Eva Mata com a alcaldable. | ERC el Vendrell

 

El grup d’Esquerra Republicana del Vendrell ha celebrat aquest dimarts 15 de maig al vespre una Assemblea General adreçada a tota la militància de la secció local, amb la intenció de dur a terme les primàries de les quals havia de sortir el cap de llista per a les eleccions municipals del 2019. La possibilitat de presentar-s’hi només depenia de la condició de ser militant d'ERC al municipi i d'estar al corrent de pagament.

 

En total s'han postulat tres candidats, que en el transcurs de l'assemblea han exposat la seva capacitat i voluntat, alhora que han respost les preguntes dels presents respecte a les seves intencions. Finalment, la persona escollida per la militància ha estat Eva Mata i Sendra, actual portaveu del grup municipal i única regidora del partit a l'Ajuntament del Vendrell, després que Josep Marrasé sortís del partit a principis del 2017. 


Segona experiència de Mata en uns comicis

Eva Mata va ser la número dos de la llista a les eleccions del 2015. En un discurs posterior a les primàries, la regidora ha promès estar «a disposició de l’executiva local per, entre tots, aconseguir fer d’Esquerra del Vendrell un grup encara més cohesionat, potent i capaç d’enfrontar-nos amb garantia d’èxit a les demandes i exigències del pròxim govern municipal».

 

ERC del Vendrell ha anunciat que la nova cap de llista s’incorporarà immediatament a la comissió electoral que, segons estableix el reglament intern del partit, és l’òrgan encarregat d’escollir i proposar la resta d’integrants de la futura llista municipal. Eva Mata va formar part del govern municipal a principis de l'actual mandat, ocupant-se de la cartera de Medi Ambient, fins que l'alcalde la va expulsar del govern per «una manca de lleialtat institucional». En aquell moment, el partit va decidir abandonar el govern local, tot i que Josep Marrasé es va desmarcar d'aquesta decisió i va seguir com a regidor no adscrit
Comentaris

envia el comentari