C's de Calafell sol·licita fer un seguiment de les terrasses i del servei de platges

També reclamen una comissió informativa sobre l'estat del Bot Salvavides
Una terrassa a sobre de la platja de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) de Calafell, José Manuel Tejedor, ha registrat formalment una sol·licitud per «dur a terme un seguiment de l'adjudicació dels serveis de les platges de Calafell i de la col·locació de les terrasses a la sorra de les mateixes». Tejedor considera «necessari i urgent» parar atenció a aquests dos aspectes, ja que «en ple mes de juliol, les terrasses segueixen sense estar col·locades a les platges de Calafell». El portaveu municipal de C's ha insistit a fer el seguiment dels serveis de platja per assegurar que «es compleixin totes les clàusules dels serveis contractats perquè gaudir de les platges de Calafell sigui segur i atractiu tant per a turistes, visitants com per a veïns».


El partit taronja també ha sol·licitat formalment una comissió informativa sobre l'estat real del Bot Salvavides a Calafell, després de l'enfonsament del mateix en la seva última sortida al mar aquest mes de juliol. Tejedor, recorda que «prèviament a l'última incursió al mar, s'havien invertit 20.000 euros en la reparació del bot», pel que la formació exigeix «una explicació de l'estat real del bot, del cost total de les factures de les seves reparacions i de les futures accions que es duran a terme per a la seva conservació».

 

Així mateix, José Manuel Tejedor ha considerat necessari que «la comissió compti amb la participació de l'entitat que gestiona el Bot» perquè «a més d'un reclam turístic, el Bot Salvavides forma part del patrimoni de Calafell i gaudeix d'una gran importància, popularitat i protagonisme entre els veïns i a les festes del municipi».
Comentaris

envia el comentari