La calamarsada emblanquina diversos punts del Vendrell i el Baix Penedès

Protecció Civil i policies locals han treballat per minimitzar els efectes de la glaçada
 
L'entrada al Vendrell per La Cometa, emblanquinada després de la calamarsada.
L'entrada al Vendrell per La Cometa, emblanquinada després de la calamarsada. | M.G.

 

La calamarsada que ha afectat la zona del Camp de Tarragona, especialment el Baix Gaià, aquest dilluns 12 de febrer al vespre també s'ha deixat notar al Baix Penedès. Així, pobles com la Bisbal del Penedès van quedar completament emblanquinats després d'una calamarsada ràpida, que va caure en només cinc minuts. També al Vendrell s'han vist imatges insòlites, especialment a la zona més pròxima a la C-51, com ara el polígon de La Cometa.

 

De fet, a la C-51 entre el Vendrell i Albinyana s'havia de circular amb precaució pels voltants de les nou del vespre, ja que la carretera estava plena de calamarsa, especialment des de la Papiola i fins a l'entrada al Vendrell. De la mateixa manera, es va veure afectada la carretera que uneix el Vendrell i Calafell per la platja. La policia del Vendrell va tallar el revolt que hi ha davant l'hotel Ra per les plaques de gel que s'hi havien format, i va demanar moderació als conductors en aquesta zona.

 

Rutes de transport escolar afectades

A l'Arboç, membres de Protecció Civil i de la policia local han tirat sal durant la nit per disminuir el risc a les zones més glaçades. La neu ha afectat algunes rutes de transport escolar aquest dimarts, una de les quals ha estat la que circula entre Valldosserà de Querolt, el Pla de Manlleu i la Bisbal del Penedès, que ha afectat 15 alumnes. Al Baix Penedès s'han suspès les rutes de La Talaia a la Juncosa i la de Pinedes Altes, La Moixeta i Aiguaviva, amb afectació a 24 alumnes.


Imatge de la Bisbal del Penedès amb molta calamarsa, de color blanc.
Imatge de la Bisbal del Penedès amb molta calamarsa, de color blanc. | Aleix Costa

 

Membres de Protecció Civil i policia local de l'Arboç tirant sal a la via del tren.
Membres de Protecció Civil i policia local de l'Arboç tirant sal a la via del tren. | Protecció Civil l'Arboç

 

La Policia del Vendrell ha tallat la circulació a prop de l'hotel Ra per les plaques de gel.
La Policia del Vendrell ha tallat la circulació a prop de l'hotel Ra per les plaques de gel. | Policia Municipal del Vendrell

 

La platja de Coma-ruga, també ha quedat blanca en algunes zones.
La platja de Coma-ruga, també ha quedat blanca en algunes zones. | M.G.

 
Comentaris

envia el comentari