La urbanització bisbalenca Can Gordei estrena la seva Feria de Abril

Del 27 al 29 d'abril hi haurà concerts, exhibicions i tast de productes típics

El local social de la urbanització bisbalenca Can Gordei i la seva pista acolliran la del 27 al 29 d'abril la Feria de Abril. La celebració ha estat organitzada per la Comissió de Festes de Can Gordei, un col·lectiu de recent creació format per persones que volen dinamitzar i promoure activitats a la urbanització bisbalenca. La inauguració de la Feria tindrà lloc el divendres 27 d’abril, a les 20.30 hores, amb el pregó, que anirà a càrrec de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré.

 

A les 22.00 hores hi haurà exhibició de ball Pasión flamenca, amb la professora Eva la Chata, seguit d'un concert amb Ecos del Sur. El dissabte 28 d’abril, a les 18.00 hores, hi haurà exhibició dels grups flamencs Ana Serrano i Escuela de danza Studio 22. A les 22.30 hores tindrà lloc el concert de El Chele i El Biles. El diumenge 29 d’abril a les 14.00 hores es farà un dinar popular a base de fideuà i a les 16.30 hores actuarà Toni Jindama. 


Oberta a tota la comarca

Durant els tres dies hi haurà bingo i rifa, així com parades per degustar diversos productes típics d’Andalusia, com ara tapes, embotits, olives o 'rebujitos'. També hi haurà atraccions de fira i xurreria. Des de l’organització expliquen que van pensar a fer aquesta festa «perquè en aquesta zona hi ha molta gent que té els seus orígens a Andalusia, que estem segurs que gaudiran molt de l’esdeveniment».

 

Tot i això expliquen que els agradaria comptar amb gent de tota la comarca, ja que «la Feria de Abril és una activitat oberta a tothom, creiem que tota la gent de la Bisbal i de la comarca, tingui els orígens que tingui, pot gaudir d’una festa popular com aquesta, amb música, ball i, en definitiva, diversió». Des de la Comissió de Festes de Can Gordei expliquen que han treballat amb molta il·lusió en aquest esdeveniment i que esperen que tingui una bona resposta per part del públic. L’entrada serà lliure i gratuïta. Els visitants només hauran de pagar per les consumicions, en cas que en prenguin.
Comentaris

envia el comentari