La primera Històric Trail de Calafell comptarà amb una gran participació

Prop de 600 persones s'han inscrit per aquesta cursa de muntanya teatralitzada
Calafell acull la primera Historic Trail.
Calafell acull la primera Historic Trail. | Historic Trail Calafell

 

Calafell ja ho té tot a punt per acollir aquest diumenge 20 de maig, per primer cop, una cursa de muntanya i marxa Nòrdica. La primera Històric Trail transcorrerà per llocs històrics del municipi, entre camins i corriols. La cursa presenta tres modalitats diferents, per tal d’adaptar-se a la majoria de participants, una cursa llarga, de 16 km i 600 metres de desnivell positiu, una cursa curta, de 10 km i 350 metres de desnivell positiu, i una marxa nòrdica de 10 km i 350 metres de desnivell positiu.

 

La primera sortirà a les 9.00 hores des del pavelló Joan Ortoll, i les altres dues, a dos quarts de deu. Les inscripcions es van tancar el passat 13 de maig amb una gran participació, i inclouen crono, samarreta tècnica i botifarrada. En total hi ha gairebé 600 inscrits, superant totes les previsions inicials. 


Representacions al llarg del recorregut

Al llarg del recorregut hi ha diversos punts importants del patrimoni calafellenc en els quals es farà una teatralització, amb gent disfressada segons cada època. D'aquesta manera, els corredors podran veure aquestes representacions mentre passen per cada lloc. La jornada està organitzada per l'Ajuntament, Calafell Històric, Esgangalats Calafell i Marxa Nòrdica Calafell. Per a més informació es pot consultar la pàgina de Facebook de l'Històric Trail Calafell.
Comentaris

envia el comentari