Calafell ja té a punt pels Jocs Mediterranis el Camp de Futbol Juan Ríos

El camp té gairebé 800 localitats i acollirà el campionat de futbol dels Jocs

 

Calafell ja té a punt l'estadi Juan Ríos, que serà la seu del campionat de futbol dels Jocs Mediterranis de Tarragona, que se celebren aquest estiu. El camp ha tingut una remodelació que ha costat 2,5 milions d'euros, i que ha suposat un canvi important per l'estadi situat al passeig de la Unió. Aquest divendres s'ha publicat un vídeo on es mostren les característiques principals del camp.

 

Entre les millores que s'han fet destaquen la substitució de la gespa artificial per una de nova de qualitat superior a la requerida en el projecte, l'equipament interior dels vestidors, l'equipament esportiu del camp (porteries de futbol 11 i 7, banquetes jugadors i àrbitre, banderins), i el condicionament de la zona d'escalfament també amb la nova gespa artificial. 


Gairebé 800 localitats

El camp té un total de 777 localitats, totes assegudes, ha eliminat les barreres arquitectòniques i inclou també tres camps de futbol 7. En ell s'hi entrenaran i hi jugaran més de 700 esportistes dels clubs locals. En el vídeo que s'ha presentat avui divendres, des del consistori s'ha volgut posar èmfasi en el fet que es tracta «d'un camp per a tothom». La competició de futbol començarà pels voltants de Sant Joan, el mes de juny.

 

El Vendrell també serà seu dels Jocs Mediterranis, en aquest cas acollint la competició d'handbol femení. A la capital del Baix Penedès s'està treballant a corre-cuita per tenir llest el pavelló a principis de juny, de manera que els entrenaments puguin començar a mitjans de mes. La remodelació, en aquest cas, inclou un canvi de la coberta i una ampliació de les grades.
Comentaris

envia el comentari