El segon repte 'Enoturisme Actiu' tindrà com a protagonista el celler Mas Perdut de Santa Oliva

El primer repte ha comptat amb la participació de 86 persones
El celler Fina Mas Perdut de Santa Oliva serà el protagonista del segon repte 'Enorutisme Actiu'. | Finca Mas Perdut

 

Finalitzat el primer repte inclòs en el projecte 'Enoturisme Actiu Baix Penedès', han estat 86 els participants que s'han animat a provar aquesta nova activitat, que combina esport, salut i enoturisme. La consellera comarcal de Turisme, Maria Jesús Sequera, ha valorat «positivament» la iniciativa, i ha volgut agrair especialment als cellers Avgvstvs la voluntat de ser els primers a aportar la seva col·laboració. Entre els prop de 90 participants, 60 han assolit el repte i, entre aquests, s'ha realitzat un sorteig per escollir la persona guanyadora, que obté un lot de productes Avgvstvs. Altres 10 guanyadors disposaran de visites guiades gratuïtes en aquest celler vendrellenc, i la resta de persones tindran descomptes especials en productes del celler. D'aquesta manera, tothom qui assoleix el repte proposat, té premi. Tots aquells que vulguin conèixer el nom dels guanyadors, poden consultar-ho al web www.turismebaixpenedes.cat.


A partir d'aquest divendres dia 15, i fins al 20 d'octubre, el segon repte d'Enoturisme Actiu Baix Penedès tindrà com a protagonista el celler Mas Perdut, de Santa Oliva. Josep Maria Rosell, propietari del celler, ha explicat a l'acte de presentació que obriran casa seva «a la gent que li agrada l'esport i l'enoturisme». Entre els premis hi haurà el sorteig d'un lot de productes Mas Perdut, 10 visites guiades, i un 15% de descompte per a tothom qui sumi els 650 punts. A part, tota aquella persona que participa en tots els reptes que es proposin, optarà a un premi especial.

 

El mecanisme per poder participar en el projecte és a través de la web www.enoturismeactiubaixpenedes.cat i l'aplicació WeFitter (aplicació compatible amb dispositius de monitoratge esportiu com Runtastic, Garmin, Polar). La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Santa Oliva, Mònica Mayor, ha detallat que el municipi posarà a disposició dels participants les cinc rutes que s'hi poden fer, i l'últim diumenge, el 15 d'octubre, s'oferirà una visita guiada gratuïta pel patrimoni de Santa Oliva. És a dir, aquells que decideixin fer la ruta aquell dia, podrà gaudir de la visita.


El Baix Penedès comptarà amb una planificació de 12 reptes, que permetran tenir una durabilitat fins al setembre del 2018. El primer dels reptes es va iniciar el 27 de juliol, i ha consistit a aconseguir 300 punts a través de l'esport, és a dir, amb el consum de calories. Aquest primer objectiu ha tingut unes dimensions assequibles, per tal de guanyar adeptes al projecte. Per exemple, caminant uns 20 minuts diaris, es podia aconseguir el repte.Comentaris

envia el comentari