L'Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit fa un acte per explicar els projectes de futur

L'entitat ha impulsat diferents esdeveniments durant aquest 2017
El Casal Municipal de Cunit.
L'acte es farà al Casal Municipal de Cunit. | Ajuntament de Cunit

 

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Cunit ha anunciat que farà un acte el pròxim 18 d'octubre per explicar a la ciutadania del municipi «qui som, què hem fet i les nostres propostes de futur», segons apunten. L'acte serà al Casal Municipal a les dues del migdia, i es comptarà amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit, Xavier Salvadó, i de Marta Julià, Presidenta de la Federació de Comerç de la Selva i Directora de PIMEComerç Girona. L'associació va constituir una nova Junta de Govern el novembre del 2016 amb l’objectiu de treballar per a la dinamització i consolidació del teixit comercial del municipi. «Des de la nova Junta es va pensar que la forma més eficient per a contribuir a la creació d’un teixit comercial sòlid era treballar conjuntament amb l’Ajuntament de Cunit per sumar esforços i crear sinèrgies a través d’acords per al desenvolupament d’activitats de promoció de l’activitat econòmica municipal», explica el seu president, Fernando Arjona.


«Es tractava de pensar plegats en el bé comú, amb la inclusió del major número d’actors de la vila que estiguessin disposats a treballar per fer de Cunit un referent comercial», continua. Des d'aleshores l’associació, amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, ha organitzat diverses activitats, com la Fira de Nadal 2016, la Setmana del Comerç de Catalunya al més de març, la Fira d’Estocs, també al mes de març, la campanya de targetes rasca 'Comprar a Cunit té premi', la celebració de dues edicions de la Shopping Night i ha col·laborat en l’organització de la primera Fira Hippie de Cunit. Així mateix, ha participat en el curs de comerç electrònic, organitzat per l’Ajuntament, i ha signat un conveni de col·laboració amb la patronal del comerç PIMEC-Comerç per establir condicions d’assistència tècnica, jurídica i organitzativa.

 

«Ha estat un any intens, però profitós en relació a les activitats organitzades», explica Arjona, «internament, estem endreçant l’entitat, posant al dia els comptes, distribuint responsabilitats entre els membres de la Junta, i estem preparant l’any 2018, pel proper exercici volem acordar amb l’Ajuntament de Cunit un programa d’activitats anual i si fos possible la signatura d’un conveni amb dotació econòmica; i tenim un repte important, fer créixer el nombre de socis i sòcies de l’entitat». Dels 44 actuals, l'entitat vol superar la xifra de 80 a finals del 2018, «perquè només amb musculatura podem fer força».




Comentaris

envia el comentari