La xef Iolanda Bustos apadrina la nova temporada del col·lectiu Terra i Taula

L'acte vindrà acompanyat d'una degustació titulada «Baix Penedès, flora salvatge»
Iolanda Bustos. | Terra i Taula

 

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitza el dimarts 21 de març, al Celler Avgsvts Forvm i a les 19.00 hores, un nou acte amb l'objectiu de presentar l'apadrinament d'aquest 2017, que serà dut a terme per la prestigiosa cuinera Iolanda Bustos, especialitzada en la cuina botànica. Bustos és xef del Restaurant la Calèndula (Regencós, Girona) i és una amant del territori i especialment de les flors, brots, herbes i flora salvatge del seu entorn. Per Terra i Taula és «un honor i un plaer comptar amb el seu apadrinament pels valors que transmet i representa, en molts casos similars als del nostre col·lectiu».


Un any més, «comptar amb un apadrinament tan especial ens dóna força i ganes de seguir treballant, especialment aquest any, per donar a conèixer els productes que ens ofereix el nostre entorn de manera natural, i molts cops oblidats o poc coneguts», apunten. Aquest acte de presentació també vindrà acompanyat d'una degustació gastronòmica que porta el nom de «Baix Penedès, flora salvatge». Els quatre cuiners (Lo Mam, Ull de Llebre, Vell Papiol, Obrador Oriol Rossell) proposaran quatre degustacions elaborades amb els seus productes però, també, amb ingredients que es poden trobar a l'entorn de manera salvatge.

 

Aquestes quatre degustacions aniran maridades amb quatre vins dels cellers del col·lectiu (Avgstvs, Jané Ventura, Sicus i Partida Creus). A més, per part Iolanda Bustos es podrà degustar i gaudir de la cervesa Gala de flors, una cervesa rosada elaborada amb calèndula, hibiscus, llúpol i saüc. A part, tots els assistents gaudiran d'un altre petit detall dolç i floral de part de la padrina d'enguany. Les places són limitades i només amb reserva prèvia a [email protected]. El preu per persona és de 20 euros.
Comentaris

envia el comentari