Taller familiar per a nadons, al Museu Pau Casals del Vendrell

Per Setmana Santa es fa la proposta 'Mar de sons i vi'
El Museu Pau Casals acull un taller per a nadons.
El Museu Pau Casals acull un taller per a nadons. | Museu Pau Casals

 

El Museu Pau Casals del Vendrell acollirà una vegada més una activitat familiar, en aquesta ocasió destinada a nadons i infants fins a tres anys, el diumenge 25 de febrer a les 11.30 hores. 'Les aventures del violoncel' és un taller per a compartir música en família tot cantant, tocant i ballant, amb la finalitat de compartir les emocions mitjançant la música, experimentar amb els instruments, acompanyar sons amb moviments, identificar i portar la pulsació, així com diferenciar el so i el silenci, tot escoltant, imitant i coneixent un gran instrument, el violoncel. 

 

Tot això mentre s’experimenta, individualment i en grup. El taller té un cost de tres euros pels nadons i cinc pels adults. Les places són limitades a un adult per nadó o infant, fins a un total de quinze. Es recomana portar mitjons antilliscants i cal fer reserva prèvia trucant al 977 684 276 o bé enviant un correu a [email protected].


S’apropa la Setmana Santa

Així mateix, el museu ja està preparant la programació per a la Setmana Santa, que comptarà amb l’activitat 'Mar de sons i vi', una proposta que combina la visita al museu amb la música del violoncel i un tast de vins dels Cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura (diumenge 25 de març) i amb una visita teatralitzada, on es pot descobrir la història de Sant Salvador i de la Vil·la Casals de la mà del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals (diumenge 1 d’abril). 
Comentaris

envia el comentari