L'Arboç aconsegueix l'organització de la Diada de la Puntaire del 2018

L'esdeveniment coincidirà amb el 30è aniversari de l’Associació Catalana de Puntaires

 

L'Arboç acollirà l'organització de la Diada de la Puntaire de l'any 2018, en la que serà la seva 31a edició. El passat dissabte 5 de març, una delegació arbocenca formada per l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, el regidor de Turisme, Alfons Ribas, el tècnic de Turisme Municipal, Sergi Sedó, i les puntaires arbocenques Mercè Ribas i Antònia Urpí, van assistir a l’assemblea anual de l’Associació Catalana de Puntaires a Barcelona per a presentar la candidatura de la vila per acollir la Diada de la Puntaire de Catalunya.

 

Després d’una solvent presentació de la candidatura a càrrec de Sergi Sedó, i d’unes emotives paraules finals de l’alcalde de Joan Sans, va arribar l’emocionant moment de les votacions per part de les sòcies de l’Associació Catalana de Puntaires, on l’Arboç es va imposar per una àmplia majoria sobre les altres candidatures. A petició de la presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Rosa M. Provencio, es va atorgar a la vila de l’Arboç l’honor d’organitzar la 31a Diada de la Puntaire de Catalunya l’any 2018 per la seva coincidència amb el 30è aniversari de l’Associació Catalana de Puntaires i la gran repercussió mediàtica i institucional que aquesta efemèride en preveu que tingui.

 

La presidenta va argumentar que a l’Associació els feia molta il·lusió poder celebrar aquest 30è aniversari a l’Arboç. Per la seva banda, l’Ajuntament valora molt positivament aquesta consecució pels milers de persones que visitaran l’Arboç, pel ressò mediàtic, la promoció turística i el revulsiu en la dinamització econòmica que suposarà pel sector serveis. L’Ajuntament de l’Arboç vol manifestar la seva «joia» per haver obtingut aquestes dues fites i demana a tota la vila que «es congratuli i s’enorgulleixi per la consecució de tan elevats honors». En pròximes dates s’aniran desgranant més detalls del que suposarà per l’Arboç la celebració, l’any 2018, de Diada de la Puntaire de Catalunya i el 30è aniversari de l’Associació Catalana de Puntaires.

 
Comentaris

envia el comentari