El Vendrell fa un balanç «molt positiu» de les rutes culturals d'estiu

Prop de 300 persones han gaudit de les activitats
Visitants en una ruta cultural al Vendrell. | Ajuntament del Vendrell

 

Prop de 300 persones han pogut gaudir, els mesos de juliol i agost, de les rutes culturals organitzades per l'Ajuntament del Vendrell. Tots els dimecres i dijous el punt de trobada ha estat l'Oficina de Turisme de Coma-ruga, des d'on també es podien fer les reserves. Per sisè any consecutiu la ruta «Sal del mar» ha apropat a turistes i residents del Vendrell la història de la vila. Un recorregut des dels barris marítims de Coma-ruga i Sant Salvador fins al nucli urbà, per tal de poder explicar el paisatge, la cultura material, immaterial i els orígens la població.

 

D'altra banda, des de fa dos anys s'impulsa la difusió de la història de l'antiga urbanització Brisamar, centre de l'actual barri de Coma-ruga, entorn de l'activitat termal que des de principis del segle XX va contribuir al desenvolupament turístic. Una activitat que ens ha deixat com a testimoni imatges dels antics balnearis, el traçat dels carrers, les grans avingudes, les nombroses vil·les senyorívoles i els mosaics del gran artista terrassenc Santiago Padrós.

 

El balanç d'ambdues rutes ha estat molt positiu, ja que es tracta d'activitats lúdiques i culturals destinades a tots els públics, principalment, el turisme familiar, que troba en el Vendrell una bona destinació, on s'uneix la qualitat de les platges i una àmplia oferta cultural. Aquest ha estat l'usuari predominant que ha participat d'aquesta activitat, on petits i grans han passat una tarda molt agradable i distesa tot visitant el patrimoni vendrellenc, acompanyats d'un educador cultural.
Comentaris

envia el comentari