'DIOS. La comedia' arriba al Teatre Espai del Vendrell

Eugènia González porta aquest particular monòleg a la capital del Baix Penedès
Eugènia González.
Eugènia González. | Cedida

 

L'actriu solista i comedianta Eugènia González presenta al Vendrell el seu nou espectacle 'DIOS. La comedia', una comèdia metafísica i gamberra que pretén demostrar (o no) l'existència de Déu a la vida de les persones. Angoixes, mambo i alegria interpretats per una actriu tot terreny que domina amb passió l'escenari. Pur entusiasme. El monòleg es pot veure al Teatre Espai (C/Colom, 4-12, baixos) els dies 20, 21 i 22 d'abril, els dos primers a les nou del vespre i l'últim, a les sis de la tarda.

 

La dramaturga, directora i actriu Eugènia González despulla la seva ànima, alhora que interpreta, canta, balla i gaudeix interpel·lant al públic i fent-lo participar en la trama. Es tracta d'un monòleg íntim, personal i existencial, que viatja a les profunditats de la teologia, la filosofia i l'antropologia, amb una posada en escena austera en la qual destaca l'expressivitat i l'energia de la protagonista.


La tradició de l'actor solista

'DIOS' s'emmarca en la tradició europea de l'actor solista, que es remonta als antics joglars, amb referents com Dario Fo, Pepe Rubianes o Rafael Álvarez ' El Brujo'. Les entrades per veure l'obra al Vendrell tenen un preu de 10 euros, i la taquilla s'obre cada dia mitja hora abans de començar l'actuació. Es pot fer reserva al telèfon 640 339 563 i a [email protected].

 

A més de la prolífica activitat amb la seva companyia La Rosa, la lleidetana Eugènia González fa vint anys que ensenya interpretació a joves i adults amants del teatre, i també és una reconeguda contacontes. Amb el seu actual projecte va estar tres setmanes al Teatre Sala Fènix de Barcelona, abans de girar per diferents punts de Catalunya com Lleida, Altafulla, Reus o la Selva del Camp.
Comentaris

envia el comentari