Una espurna provoca un petit incendi a un pis de Torredembarra durant el seguici de Santa Rosalia

Fins al lloc s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers

 

Un petit incendi ha sacsejat la Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra la tarda d'aquest diumenge, 3 de setembre. Durant el seguici popular de la vigília de Santa Rosalia una espurna d'algun element festiu hauria anat a parar al balcó del primer pis del número 31 del carrer Antoni Roig provocant un petit incendi. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís s'ha rebut a les 19.53 de la tarda i fins al lloc s'hi han desplaçat la Policia Local i cinc dotacions dels Bombers, que ja han controlat el foc. L'incendi ha generat molta expectació, ja que el carrer era ple de gent celebrant la vigília de Santa Rosalia. 

 

Una espurna d'algun element festiu hauria anat a parar a un habitatge del carrer Antoni Roig. | Jordi Salvat

 

El petit incendi ha generat molta expectació. | Jordi Salvat

 
Comentaris
Torrenc
Cada any fan alguna malesa o altra... Ja n’estem farts! Perquè no passen per carrers on no puguin provocar cap dany i no pels carrers principals on a més obliguen a tancar als comerços i bars? La dictadura del seguici s’ha d’acabar d’una vegada per sempre a Torredembarra. Rovira, Batet i companyia preneu nota.
torrenc
Normal.algun dia havia de passsar. I poc ha passat. Tants tecnics, tants permisos i ens posem a posar material inflamable al pas del foc.
Torrenc
I qui o pagara el desperfectes el señor alcalde? o tambe saura de fer careg el seguro del propetari
Toni
Se os ve el plumero Dejar de politizar la festa major Visca el seguici i la festa major Lo primer aquest veo no tenia la finestra tancada ames és va encarar am gent del seguici agnts del lincendi
Jaume Cañada
Poc torrencs deveu ser que no esteu a favor de la festa del poble i en canvi be que us agrada els 364 dies restans per a recaptar no?, dieu qui sou i potser l'any vinent ja no tindreu problemes.
Paula
Toni, que opines de la fiesta me parece correcto, pero del vecino no eres quién para hacerlo, y menos sin haberte informado previamente. A lo mejor lleva poco tiempo viviendo en Torredembarra y no tiene porque saber en qué consiste la "fiesta". A ver cómo estarías tú si vieras tu casa en llamas.
Anonim
Paula, primer de tot, el veï ja estava Passat de voltes abans que comences el seguici, a la cruïlla es va encarar amb la policia que van haver de retirar-lo del carrer per esborotar. A més l'Ajuntament (que la seva asegurança es qui pagarà els desperfectes) cada any passa una circular a tots els veins I comerços dels carrers per on passa per les mesures de seguretat. DE QUE PARLEU SI NO TENIU NI IDEA US FEU DIR TORRENCS VOSALTRES?? VERGONYA!

envia el comentari