Malestar entre els veïns per l’acumulació de deixalles a Torredembarra

La deixadesa a la cantonada del carrer Escaletes s’ha mantingut durant tot el cap de setmana
 

Malestar entre els veïns de Torredembarra per l’acumulació de brutícia i deixalles a la via pública. Zones del municipi com la cantonada del carrer Escaletes s’han convertit en un abocador il·legal sense solució que han indignat els habitants dels domicilis més propers. Aquest aspecte de deixadesa s’ha fet palès a la cantonada del carrer Escaletes, que ha acumulat al llarg del cap de setmana tota mena de caixes, fustes i fins i tot un matalàs. L’incivisme no ha trobat respostes immediates, ja que l’aspecte de la fotografia s’ha mantingut durant dos dies, i no s’ha recollit fins aquest dilluns a les quatre de la matinada.

 

L'alcalde de Torredembarra i regidor de Sostenibilitat, Eduard Rovira, ha lamentat «la manca de respecte i l'incivisme» d'aquestes actituds, i ha assenyalat que «l'abandonament d'aquests elements és un problema seriós». Rovira també ha assenyalat que no tothom respecta els dies assenyalats per a la recollida de voluminosos, i ha recalcat que «sobretot, ens trobem amb això durant la Setmana Santa i els inicis d'estiu», quan l'augment de població comporta un augment d'actes incívics a la via pública.
Comentaris
ciudadano
Aquí se unen dos hechos: la gente es muy guarra y en Ayuntamiento es muy guarro. Da pena pasear por nuestras calles, están super-sucias y no he visto jamás en los 5 años que llevo viviendo aquí limpiar nada, sólo he visto pasear las máquinas de limpieza pero limpiar nunca.

envia el comentari