Llibertat amb càrrecs per l'home que va disparar accidentalment contra la seva parella a Torredembarra

Segueix imputat per un presumpte delicte d'homicidi per imprudència i tinença il·lícita d'armes
Imatge de l'exterior dels Jutjats de Vendrell, on ha declarat el detingut.
Imatge de l'exterior dels Jutjats de Vendrell, on ha declarat el detingut. | delCamp.cat

 

El jutge que porta el cas de l'home que va matar d'un tret a la seva parella de manera accidental a Torredembarra ha pres declaració avui al detingut. Miguel FM ha contestat a les preguntes del jutge, del fiscal i de la defensa assegurant, tal com es creu de les primeres investigacions, que va ser un accident.El jutge ha decidit deixar l'home en llibertat i no ha acordat cap mesura cautelar.

 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que la causa segueix oberta per un presumpte delicte d'homicidi per imprudència i tinença il·lícita d'armes. L'arma que es va disparar quan la parella l'estava manipulant i va ferir la dona era una arma antiga. La dona va rebre un impacte al pit i va morir dissabte a la tarda després de ser traslladada a l'Hospital de Joan XXIII de Tarragona.


Una arma antiga i sense registrar

El detingut va explicar a la policia que la pistola es va disparar sola quan l'estaven manipulant al seu domicili. Segons la seva versió inicial, l'arma era del seu avi i li estava ensenyant a la seva parella. El tret accidental que va rebre la dona va provocar-li una ferida greu que finalment ha produït la seva mort.

 

Tot va succeir al carrer Sant Jaume del barri de Clarà de Torredembarra. Un cop que el tret va impactar en la dona, la seva parella va portar-la al CAP de Torredembarra i d'allà van derivar-la a l'Hospital Joan XIII de Tarragona, després de patir dues parades cardiorespiratòries. L’home va ser detingut aquest dissabte, 10 de febrer. 

 

L’arma que es va disparar contra la seva parella no estava registrada ni en tenia cap permís, i les primeres indagacions realitzades pels investigadors apunten que es podria tractar d’una mort accidental, tot i que encara queden proves per realitzar —per conèixer l’estat de l’arma, la trajectoria dels projèctils, entre d’altres—. Agents de l’Àrea d’Investigació Criminal del Camp de Tarragona, junt amb agents de la policia científica, s’han fet càrrec de les diligències.
Comentaris

envia el comentari