La Policia de Creixell podria tenir identificats els autors dels actes vandàlics del cementiri

El cos policial podria tancar la investigació aquesta setmana | Apunten que podria tractar-se d'un grup de joves del municipi i dels voltants
Els vàndals tornaven a atacar alguna de les làpides | Cedida

 

Fins en dues ocasions, un grup de vàndals ha realitzat desperfectes al cementiri de Creixell. El primer cop, al mes d'octubre, quan fins a dotze nínxols del recinte municipal haurien resultat afectats com a conseqüència de diverses pedrades en vidres, làpides i en la decoració. En aquell moment, la Policia Local del municipi ja va iniciar la investigació per tal de localitzar els autors del fets. Ara, quatre mesos després, els fets s'han repetit, tot i que la magnitud dels danys ha estat menor. Tot i així, en aquesta ocasió, el cos policial creixellenc ja anunciava que hauria identificat dos dels presumptes autors dels fets.


En concret, quant a la investigació, els autors dels actes vandàlics estarien involucrats en diversos actes del mateix tipus al municipi, com pintades en parets o un seguit d'aldarulls a la biblioteca, segons explica el Diari de Tarragona. A més, la Policia Local de Creixell explica al mitjà que podria tractar-se d'un grup de joves d'uns 15 anys, del mateix municipi i de municipis propers, i que en els propers dies es tancarà la investigació. De moment, ha crescut la vigilància en alguns punts del municipi per intentar que els actes no es tornin a repetir.
Comentaris

envia el comentari