Torredembarra tindrà habitacions solidàries per a persones sense recursos

La Regidoria d'Acció Social està ultimant el projecte per crear una borsa d'habitacions de lloguer solidari
El consistori buscarà propietaris que estiguin disposats a llogar habitacions | Turisme Torredembarra

 

Allotjament per a persones amb dificultats econòmiques. Aquest és el nou programa que està ultimant la Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra, per tal de crear una borsa d'habitacions solidàries de lloguer en què el consistori actuarà com a intermediari. Tot plegat, amb l'objectiu de compensar el baix nombre de pisos de lloguer social que hi ha actualment a la Torre i per ajudar a persones que ho necessiten.


Segons Ona la Torre, el procés s'iniciarà amb la creació de la borsa, que contindrà els propietaris disposats a llogar alguna de les habitacions del seu habitatge, i, posteriorment, se'ls posarà en contacte amb persones que estiguin a punt de quedar-se sense llar i que no tinguin recursos per a fer front a un lloguer. Un fet que, en declaracions del regidor Lluís Suñé, pot resultar beneficiós per a ambdues parts, llogater i propietari.

 

Segons Suñé, la regidoria té força complicacions per poder trobar solucions ràpides per a les persones que ho necessiten, i que aquest projecte pot ajudar-hi. De fet, les habitacions solidàries estaran regulades amb un contracte per evitar problemes. Tot plegat, amb la voluntat que s'iniciï aquest mateix mes.
Comentaris

envia el comentari