Torredembarra podria no celebrar la Mascarada aquest estiu

La regidora de Cultura, Núria Batet, ho explicava al ple a petició del PDECat i Unió
La cita podria no dur-se a terme aquest any | Anna F. - Ajuntament de Torredembarra

 

El torn de precs i preguntes del ple ordinari de l'Ajuntament de Torredembarra d'aquest mes de març donava a conèixer les intencions del consistori torrenc davant del Carnaval d'estiu. Així, el regidor del grup del PDECat i Unió, Joel Navas, preguntava a la regidora de Cultura, Núria Batet, què passaria amb la Mascarada aquest 2017 després que, segons Navas, «ja perillés l'any passat». Així, Batet responia que la celebració del Carnaval d'estiu no entrava, ara per ara, en la programació de la regidoria de Cultura i que hi ha altres actes prioritaris.


Navas ha explicat a BaixGaiàDiari.cat que, «aquest any ja ha estat més directe» i que, tal com ha quedat la relació entre la regidoria i l'Associació d'Amics del Carnaval, «en no haver-hi una entitat darrere i com que Cultura no hi ha posat èmfasi per continuar-lo, no tenen cap voluntat, perilla». Per al regidor unionista, aquest fet és decebedor «quan una festa ha estat un èxit en els darrers anys».

 

Navas també ha comentat al mitjà que altres municipis del voltant gaudeixen d'aquesta festa i que cal potenciar-la. A més, explica que, «reduint l'oci només a un tipus de públic tenim un problema, perquè a la Torre n'hi ha de totes les edats i per tots els gustos». Tot i així, i com es comentava la passada nit durant el ple, el regidor, com altres grups polítics, asseguren que el que sí que cal fer és «establir un cert control del consum l'alcohol i la seva exhibició».
Comentaris

envia el comentari