Torredembarra ensenyarà en un taller a reduir la factura de la llum

La sessió tindrà lloc el dia 20 de març al matí, al Casal Municipal
La factura de la llum és un dels grans maldecaps de molts ciutadans
La factura de la llum és un dels grans maldecaps de molts ciutadans | Arxiu

 

L'Ajuntament de Torredembarra, de la mà de la Regidoria d'Acció Social, organitzarà un taller per entendre i reduir la factura de la llum. La sessió és oberta a tothom i gratuïta, i tindrà lloc el pròxim dimarts 20 de març, entre les deu del matí i les dotze del migdia, a la Sala de Reunions del Casal Municipal —situada al número 6 del carrer de la Capella—. El taller té una durada prevista d'una hora i mitja, i es recomana als assistents que portin una factura en paper.

 

L'objectiu de la iniciativa és dotar d'eines a la ciutadania per analitzar el document i posar al seu abast tots els coneixements possibles per a reduir el consum d'energia a casa. Amb aquesta anàlisi pràctica, es vol aconseguir un canvi d'actitud en matèria energètica, que ha de servir per gestionar l'economia d'una manera més assequible.


Dins la 'Setmana de l'Energia'

L'activitat s'emmarca dins la 'Setmana de l'Energia', i compta amb el suport del Consell Comarcal del Tarragonès. La voluntat és democratitzar l'energia i l'electricitat amb sessions pràctiques i útils, i utilitza l'eslògan 'Tu tens l'energia, tu tens el poder!'. No és cap secret que la factura de la llum és un dels grans maldecaps habituals de molts ciutadans, i Torredembarra vol posar el seu granet de sorra.
Comentaris
estalvi
...no la farà pas el sunye la xarrada?...entonces si que voy jajajajaja

envia el comentari