La pedalada popular torna a Roda de Berà dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible

L'objectiu de la campanya és promoure hàbits de mobilitat més segurs i saludables, i la cita ciclista arriba a la cinquena edició consecutiva al municipi
La pedalada popular de Roda de Berà ha estat un èxit en les darreres edicions | Cedida

 

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura torna a l'agenda dels municipis d'arreu de Catalunya. Entre dissabte 16 i divendres 22 de setembre, es desenvoluparà un ampli ventall de propostes amb l'objectiu de promoure hàbits de mobilitat més segurs i saludables. Roda de Berà és una de les localitats que s'hi ha afegit, i aquest diumenge 17 de setembre al matí torna a apostar per organitzar la pedalada popular. Serà la cinquena edició de la prova, i les inscripcions romanen obertes fins aquest dijous a mitjanit.


L'activitat va adreçada als infants de més de set anys i als seus paresi familiars, i compta amb una gran participació que el consistori espera repetir, amb unes xifres que arriben als dos-cents ciclistes. El recorregut serà de dotze quilòmetres, l'ús del casc serà obligatori i la concentració serà a dos quarts de deu del matí a la plaça de l'Ajuntament.

 


A més, el cicle d'esdeveniments dins el marc de la Setmana de Mobilitat Sostenible s'amplia a altres activitats. De cara al proper divendres dia 22, s'ha proposat una nova edició de la jornada 'Vine a l'escola sense cotxe', per fugir del domini absolut d'aquest vehicle, a la localitat. A més, el dissabte 23 de setembre tindrà lloc una caminada saludable per la ruta verda número 2 de Roda, que passa pel Coll del Repàs i arriba fins el Cucurull. El trajecte és d'uns sis quilòmetres, té una durada prevista de tres hores i comptarà amb les explicacions de l'historiador local Ricard Benimelli.
Comentaris

envia el comentari