Més de 400 educadors dels Escoltes Catalans es trobaran a Torredembarra

L'esdeveniment se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de febrer
L'esdeveniment estarà centrat en l'espiritualitat | BaixGaiàDiari.cat

 

Més de 450 educadors dels 40 agrupaments escoltes d'Escoltes Catalans es reuniran el 18 i 19 de febrer a Torredembarra en la seva Trobada de Formació. Es tracta d'un dels esdeveniments més importants del curs, en què els participants treballaran, en aquesta edició, el significat de l’espiritualitat. Tot pegat amb l'objectiu de trencar la visió parcialitzada que sovint es té de l'espiritualitat; veure quina relació té amb l'escoltisme i que els propis educadors i educadores siguin conscients del treball que ja fan relacionat amb la pròpia espiritualitat. 


A la Trobada, que començarà dissabte a les 10.00 hores i s'allargarà fins diumenge al migdia, els participants duran a temre diverses sessiós de formació, per fer front als reptes i situacions complexes que requereixen un treball reflexiu previ que orienti les seves respostes i accions. Els tallers de la trobada els faran qüestionar-se, alliberar la por a allò desconegut i repensar la seva pràctica.

 

A més, també tindrà lloc el Salt, l’espai on més de 100 joves d’entre 16 i 18 anys treballaran sobre el concepte de Clan, l’etapa formativa en que el grup de joves comença a familiaritzar-se amb l’autogestió, tot duent a terme un projecte propi. 


A més, Escoltes Catalans és entitat convocant de lamanifestació 'Volem acollir' del 18 de febrer, per això, la presidència de l’Associació serà present a una de les capçaleres de la manifestació, a més, durant el cap de setmana està prevista una acció en suport a la manifestació i una exposició amb els recursos per treballar la crisi de les persones refugiades amb els infants i joves.Comentaris

envia el comentari