L'Escola d'Adults d'Altafulla posa en marxa dos nous mòduls al març

Jardineria i escriptura creativa complementaran l'oferta actual del centre educatiu altafullenc

L'Escola Municipal d'Adults d'Altafulla continua ampliant la seva oferta formativa el proper mes de març. En aquesta ocasió, el centre educatiu posarà en marxa dos nous mòduls, de 30 hores cadascun, d'escriptura creativa i de jardineria. En concret, el d'escriptura creativa s'iniciarà el proper 10 de març i el de jardineria començarà una mica abans, l'1 de març. Tot i així, les inscripcions ja estan obertes i poden fer-se a l'Aula de Formació Aldara (carrer Boga número 4 d'Altafulla, al barri marítim, tots els dimarts de 16.00 a 19.00 hores).


Quant al mòdul d'escriptura creativa, que s'impartirà els divendres de 9.00 a 11.00 hores, els alumnes treballaran l'observació dels detalls com a eines per a expressar emocions, situacions que ens commouen; com desenvolupar una idea, pensament, emoció, i també s'aprofundirà en els recursos literaris, no com a tècnica a imitar o reproduir, sinó com a eina per trobar la nostra pròpia veu, la nostra manera de comunicar. En les sessions es compartiran els textos que es produeixin i caldrà aprendre a valorar-los de manera positiva i motivadora.

D'altra banda, en el de jardineria, que es durà a terme els dimecres de 17.00 a 19.00 hores, es treballarà el disseny i la projecció d'un jardí, l'arboricultura moderna, la jardineria sostenible i la maquinària de jardineria.
Comentaris

envia el comentari