Les Carpes de Roda ajornen la seva reobertura per la manca de llicència

Tot i que la inauguració estava prevista per aquesta nit de dissabte, 15 de juliol, els promotors finalment han decidit esperar a l'aprovació del consistori
Imatge d'arxiu de Les Carpes de Roda. | Cedida

 

Les Carpes de Roda ajornen la seva reobertura fins que l'Ajuntament del municipi els hi doni l'aprovació. Així ho ha anunciat l'administrador de l'empresa GMS Productes SL, Ginés Martínez, màxima accionista de la discoteca. És la segona vegada que l'empresa es veu obligada a postposar la inauguració d'aquest espai, considerat la discoteca més gran de Catalunya.


Segons recull el 'Diari de Tarragona', Martínez assegura que no volen «problemes» i que si no hi ha permís municipal, ajornen la inauguració tot i creure que compleixen «amb tots els requisits». Aquesta decisió arriba després que l'Ajuntament de Roda de Berà, recordés aquest divendres, 14 de juliol, que la discoteca manca de llicència i justifiqués la seva negativa «per la seguretat de les persones i dels béns, així com per preservar la convivència ciutadana i la protecció mediambiental en matèria de contaminació acústica».

 

De fet, poc abans de les 14.00 hores d'ahir divendres, l'empresa va dipositar més documentació en el registre d'entrada. Amb aquesta documentació, segons explica l'Ajuntament, «es procedirà a demanar els informes preceptius corresponents a Protecció de Salut, Seguretat Ciutadana i al Servei per a la Prevenció de la Contaminació Acústica i Lumínica», el que suposa que, fins que no estigui validada per aquests organismes, les Carpes de Roda seguiran tancades al públic.
Comentaris

envia el comentari