L’ANC d’Altafulla ofereix un col·loqui sobre les pensions aquest divendres

«És una invitació a raonar i reflexionar sobre la viabilitat de la futura República Catalana», ha explicat el ponent Paco Martínez
Les escoles Teresa Manero són l'actual ubicació de la Biblioteca Municipal | BLOG NOENSAVORRIM

 

La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Altafulla organitza aquest divendres 1 de setembre, a les vuit del vespre, un col·loqui obert sota el títol «Veritats, mentides, realitat... pensions». La xerrada, que tindrà lloc a les escoles Teresa Manero i anirà a càrrec delmembre de Súmate Paco Martínez, posarà sobre la taula la temàtica de les pensions i està oberta als dubtes i qüestions que plantegin els assistents. «És una invitació a raonar i reflexionar sobre la viabilitat de la futura República Catalana», ha explicat Martínez a BaixGaiàDiari.cat.


«Cal explicar que les pensions les paguen els treballadors en actiu que cotitzen, i és important saber que Catalunya en té més que qualsevol altre indret d’Espanya», ha afegit. «La reflexió és que Catalunya és capaç d’oferir una millor vida, unes pensions més segures i un futur més estable quan pugui injectar els seus recursos a l’economia catalana», ha assenyalat en al·lusió al dèficit fiscal. A més de Martínez, a la xerrada també participarà Jordi Romeva, membre de la sectorial de jubilats de l’ANC i del Cercle Català de Negocis.

 

«Catalunya és un país que ja va donar treball a més de 2,7 milions d’espanyols, i que ara també ho fa amb els seus fills i néts», ha ampliat Paco Martínez en referència als raonaments que exposarà. «Això genera una gran confiança també per part de la gent de fora», ha sintetitzat. L’assistència és gratuïta, i des de l’organització esperen un públic curiós i participatiu.
Comentaris

envia el comentari