La cinquena Auditoria RACC atorga la travessera urbana més ben valorada a Altafulla

Es tracta d'un estudi que es realitza des de l'any 2011 i que analitza les travesseres urbanes de les quatre demarcacions catalanes
Imatge de l'avinguda Marquès de Tamarit | BaixGaiàDiari.cat

 

El Reial Automòbil Club de Catalunya ha elaborat la cinquena Auditoria RACC sobre la qualitat de les travesseres en vies urbanes, un estudi que es realitza des de l'any 2011 i que ja ha analitzat 21 travesseres de les quatre demarcacions catalanes. La Fundació RACC fa aquesta anàlisi amb la finalitat d'avaluar si les travesseres compleixen correctament la seva doble funció urbana, per als residents, i interurbana, per als conductors de pas. D'aquest estudi, la travessera urbana d'Altafulla ha obtingut 78 punts, convertint-se en la primera més ben valorada d'entre les 21 restants de tot Catalunya analitzades pel RACC des del 2011.


L'auditoria valora quatre aspectes bàsics de les travesseres: mobilitat, seguretat viària, adequació urbana i intensitat de trànsit de vehicles pesants. El municipi altafullenc encapçala la classificació de travesseres urbanes, ja que calculant els aspectes bàsics que té en compte l'auditoria és la que més punts ha obtingut. Per tot això, l'Ajuntament d'Altafulla es felicita i celebra aquests resultats, remarcant que és gràcies als treballs que han realitzat al municipi fins ara, i especialment, a l'eix viari central de l'Avinguda Marquès de Tamarit.
Comentaris
gemma
Es clar, i no tenen en compte als habitants d'Altafulla i de les poblacions veines, que hem de passar pels badens, que ens destrossen els cotxes amb el pas a diari, ja que tenen unes mesures desorbitades i en un minim tran en tenim 16!!!!
jose
molt maca la foto, flten els 16 badens de la travesia per fotografiar...que superen les mides legals i destrossen amortidors dels habitants

envia el comentari