Gabriel Rufián denuncia la passivitat del govern espanyol en la problemàtica de la carretera N-340

A més, demana l'adhesió al manifest Viacrucis N-340

 

El diputat d'ERC al Congrés dels Diputats Gabriel Rufián ha publicat aquest divendres 14 de juliol un vídeo denúncia al seu perfil de Facebook, difonent la iniciativa del Viacrucis N-340 i demanant a tothom que s'hi adhereixi. El republicà, des de l'arc de Barà de Roda de Barà, critica l'immobilisme de l'Estat espanyol davant d'una de les carreteres catalanes que més accidents registra al llarg de l'any. Rufián parla de la N-340 com un punt negre «absolutament vergonyós» de la xarxa de carreteres. Segons explica, en aquesta via, per la qual hi circulen uns 13.000 vehicles al dia, hi han perdut la vida un centenar de persones en els últims set anys. Gabriel demana implicació per part del govern espanyol ja que considera que el fet de trobar-hi una solució és només qüestió d «voluntat política». També demana respecte pel que fa a les decisions votades al Congrés dels Diputats perquè s'alliberi així el tram de peatges de l'AP-7. Aquesta mesura suposaria una alternativa per molta gent, la qual podria circular per l'autopista, una via molt més segura que la nacional. «Los incumplimientos del Estado en el ámbito de las infraestructuras no solo son una vergüenza sino también un peligro» explica Rufián en el text que acompanya el vídeo. 
Comentaris
Miguel
Esto para el Sr.Rufian Tanto quejarse de el Gobierno De España,por que no,hablan del dinero que se lleva su partido y los Pujol?? Estarian las carreteras cojonudas... Y cierra la voquita,estas casi guapo!! Payaso
J Martínez
Cuantas muertes tienen que pasar mas por no quitar el peaje que vergüenza esto solo pasa en cataluña si fuera España ya lo viesen quitado
Gabriel
a Miguel. Quizás era mas difícil escribir "payaso" sin "Y" que "voquita" con "B". Pero se entiende de ciertas personas que tienen el insulto en su "voquita"
SABADELLENC
No es pot ser més hipócrita. Aquest noi només fa que dir coses que tots sabem per posar-se la medalleta. Menys fer videos d'autopromoció i menys demagogia, que cada dia poses a twiter una tontería nova.

envia el comentari