Els estudiants de Roda de Berà ja no hauran d’arribar fins a Sant Vicenç de Calders per anar i tornar de l’escola

El nou sistema de transport municipal també inclou un bus exprés per arribar fins a l’Hospital del Vendrell des de l’avinguda Sant Jordi
Roda posa en marxa nous autocars, una demanda recorrent al municipi | Cedida

 

L’Ajuntament de Roda de Berà posa en marxa a partir d’aquest dimarts, 12 de setembre, un nou sistema de transport municipal. La principal modificació respecte l’anterior és que els estudiants de Roda de Berà ja no hauran d’arribar fins a Sant Vicenç de Calders per anar i tornar de l’escola, sinó que es posa al seu servei un autocar urbà per evitar que els alumnes surtin del municipi per fer el trajecte, que a més s’escurça.


Aquesta modificació farà que el sistema de transport urbà per a la resta d’usuaris també canviï: les expedicions que coincideixin amb horaris lectius d’entrades i sortides d’alumnes no aniran directament a l’estació de Sant Vicenç com fins ara, sinó que el usuaris hauran d’efectuar un transbord a la plaça de Gala Placídia, al Francaset, on un minibus els aproparà a l’estació.

 

 

El nou sistema també inclou un nou autobús exprés que anirà des de l’avinguda Sant Jordi fins a l’hospital del Vendrell amb parades a La Plana de Creixell, La Barquera, Berà –El Pati, plaça de Gala Placídia, l’estació de Sant Vicenç i estació d’autobusos del Vendrell, per acabar a l’hospital i viceversa, fins a l’avinguda Sant Jordi. Aquesta novetat suposa un increment en la freqüència d’autocars fins a l’estació de tren, amb tres més en el trajecte d’anada i quatre més en el de tornada.


Aquestes novetats de transport públic al Baix Gaià arriben alhora que la nova xarxa de servei d'autocars entre Torredembarra, Altafulla i Tarragona, que també es comença a aplicar el proper dimerts 12 de setembre.Comentaris

envia el comentari