Els punts de venda de Loteries i Apostes de l'Estat amb més sort del Baix Gaià

Des del 2012, al Baix Gaià s'han entregat fins a disset premis
L'últim premi l'entregava el passat desembre l'estanc del Catllar | Aleix Figueras.

 

El Baix Gaià compta, actualment, amb nou punts de venda de Loteries i Apostes de l'Estat. Entre tots ells, alguns són administracions i altres punts de venda mixtos, en què hi ha un negoci principal i, a més, es pot jugar als diferents sortejos. Tot i així, no és un fet habitual que s'anomeni el nom d'alguna de les localitats del territori entre els municipis en què cauen premis. De fet, des del 2012, segons el web de Loteries i Apostes de l'Estat, els punts de venda del Baix Gaià només han entregat disset premis entre els diferents sortejos, destacant un segon premi de la Grossa de Nadal.


En concret, dels nou punts de venda, n'hi ha dos que acumulen la major part dels premis entregats, l'Administració de Roda de Berà i el Bar Paulino de Torredembarra. L'administració rodenca ha entregat tres premis de La Quiniela, un premi del Quinigol i, el més destacat, el segon premi del sorteig de la Loteria de Nadal del 2015. Per altra banda, el bar torrenc hauria entregat, únicament, premis de La Quiniela, destacant un ple al quinze.

 

Pel que fa a la resta de punts de venda, el punt de venda de Creixell entregava un premi de la Loteria Nacional el gener del 2015; l'Administració del Passeig de la Sort de la Torre ha entregat quatre premis de La Quiniela, La Primitiva i d'Apostes Hípiques; el punt de venda d'Altafulla donava un premi del Quinigol l'any 2014 i, el recent estrenat punt de venda del Catllar, entregava un cinquè premi del sorteig de la Loteria de Nadal del 2016.
Comentaris
David
Estos periodistas No se informan.Bar Paulino repartió un gran premio de lotería en el 1992.
Re: David
¡La cagan como todos David! De hecho, la cagan como tu... 'De fet, des del 2012, segons el web de Loteries i Apostes de l'Estat' y como yo. Creo que solo informan desde que hay datos en la web de Loterías porqué aquí ha habido más premios que yo sepa. Aún así... lo jodido es que no toca ni queriendo. ¡Un saludo compañero!

envia el comentari