El far de Torredembarra es podrà tornar a visitar a partir del 17 de juliol

Serà possible fins a mitjans de setembre, i és el més alt de Catalunya
El far de Torredembarra és el més alt de Catalunya. | delCamp.cat

 

El far de Torredembarra es podrà tornar a visitar a partir del proper dilluns 17 de juliol. L’activitat, una de les més emblemàtiques del Baix Gaià, tindrà horari de matí i tarda, i s’allargarà fins a mitjans del mes de setembre. Aquestes visites guiades van a càrrec de la regidoria de Turisme torrenca, i l’Autoritat Portuària de Tarragona i l’Ajuntament de Torredembarra ja han signat el nou conveni de col·laboració per fer possible la iniciativa un estiu més.


Als matins, es podrà visitar a dos quarts d’onze, les onze i dos quarts de dotze, en tres torns diferents. A les tardes, en canvi, els horaris oberts són les vuit del vespre, dos quarts de nou i les nou. El far, obra de Josep Llinàs i Carmona, té la particularitat que és el més alt de Catalunya, i també és el darrer que es va construir al segle XX i el primer que es va encendre al XXI —es va inaugurar l’1 de gener del 2000 a mitjanit—. Durant el 2015 i 2016, més de dues mil persones ja han pujat els 189 esglaons i 38 metres que el composen per gaudir d’unes vistes molt poc habituals de la Costa Daurada.

 

L’entrada general per les visites és de 3 euros, i els menors d’edat, titulars del Carnet Jove o majors de 65 anys hauran de pagar 1,5 euros, la meitat. És necessari inscriure’s en antelació, i es pot fer a través d’Internet o a l’Oficina de Turisme, a través del número 977 644 580.

 
Comentaris

envia el comentari