El Baix Gaià es mulla per l’Esclerosi Múltiple aquest diumenge

Altafulla, Torredembarra, El Catllar, La Pobla de Montornès i Roda de Berà se sumen a la causa, i la recaptació es destinarà a investigar la malaltia
La piscina de Roda de Berà serà una de les protagonistes del 'Mulla't' | BaixGaiàDiari.cat

 

El Baix Gaià s’implicarà aquest diumenge amb la iniciativa solidària ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. La jornada, consolidada des de fa anys a les piscines catalanes, l’organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) amb la finalitat d’obtenir recursos per destinar-los a la investigació d’aquesta malaltia. En aquesta edició són més de 600 municipis els que ja han confirmat la seva adhesió, cinc dels quals són del Baix Gaià. Altafulla, Torredembarra, El Catllar, La Pobla de Montornès i Roda de Berà s’han sumat a la causa, i formen part d’aquesta xarxa.


El ‘Mulla’t’, més enllà de donar la recaptació, també organitza una sèrie d’activitats lúdiques i col·loca un estand amb marxandatge per donar més eines de col·laboració a les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra. Cada municipi ha establert uns horaris diferents, però tots seran aquest diumenge. La piscina municipal de la Pobla de Montornès serà la única que gaudeixi de la jornada durant tot el dia. Torredembarra obrirà de deu del matí a vuit del vespre, la de Roda de Berà de deu del matí a set de la tarda, la piscina municipal d’Altafulla d’onze del matí a dues del migdia i la del Catllar d’onze del matí a tres de la tarda.
Comentaris

envia el comentari